Foto bij Buma Stemra
Foto bij Buma Stemra
Foto bij Buma Stemra
Foto bij Buma Stemra
Foto bij Buma Stemra
Foto bij Buma Stemra
Foto bij Buma Stemra
Foto bij Buma Stemra
Foto bij Buma Stemra
Foto bij Buma Stemra
Foto bij Buma Stemra
Foto bij Buma Stemra
Foto bij Buma Stemra
Foto bij Buma Stemra
Foto bij Buma Stemra
Foto bij Buma Stemra
Vorige Volgende
INTERIORS
Buma Stemra

Client:
Buma Stemra
Project description:
Establishment head office including development of sound-proof workspaces
Provided services:
engineering, production, product development
Architect:
CBRE & HDV Signmakers

Buma Stemra

Establishment head office including development of sound-proof workspaces

Customer inquiry

Buma Stemra, the Dutch organization for advocacy in the Netherlands for composers, lyricists and music publishers in the area of ​​music copyright, moved to an existing building in Hoofddorp. However, the five floors still had to be fully equipped. INTOS was asked to realise the custom interior including all foils, wall finishing and signage that had to be attached to walls and furniture throughout the building.

Approach

The variation in interior styles included in the design of CBRE and HDV Signmakers resulted in a wide variety of materials and shapes. For example, 46 types of sheet material have been used just as the wide range of foil wrap; from one with a concrete look on lockers to one on a wall that gives a complete insight into a theater room.

Striking objects in this interior are the 'noise boxes'. These are closed and sound-proof workspaces with round walls that mainly consist of glass. For the realisation, INTOS has fully developed these boxes. Detailed drawings were made and molds were developed and built., This mall served as the basis of which the other suppliers, for example the glass suppliers, were literally able to build the box at. With this an identical and qualitative reproduction of the boxes at each department was guaranteed.

Result

Jolanda van der Wal-Polman, buyer at Buma Stemra: "The result is great! The design has been nicely implemented by INTOS. Our new building now forms a pleasant working environment in which, because of the diversity of styles and spaces, you can step out of your own workplace because for example during the break."

"The variation in materials and applications has challenged us, not only in the construction and realisation on location, but for example also in our way of purchasing. The customer is satisfied and I also think that the interior has become super on all five floors", says Délano Post, planner and engineer at INTOS. 

Client:
Buma Stemra
Architect:
CBRE & HDV Signmakers

Jolanda van der Wal-Polman, buyer at Buma Stemra

The result is great! The design has been nicely implemented by INTOS.

Other interesting projects: