Foto bij The New Atrium
Foto bij The New Atrium
Foto bij The New Atrium
Foto bij The New Atrium
Foto bij The New Atrium
Foto bij The New Atrium
Foto bij The New Atrium
Foto bij The New Atrium
Vorige Volgende
INTERIORS
The New Atrium

Client:
G & S Vastgoed
Project description:
Realisation of the entire interior of the restaurant À Deauville
Provided services:
projectmanagement, engineering, conceptdevelopment, design
Photographer:
Michel Claus

The New Atrium

Realisation of the entire interior of the restaurant À Deauville

The New Atrium, the luxury business complex at Amsterdam's Zuidas, has been given a completely new entrance and restaurant end of 2015. In line with the objective of The New Atrium "to create an ideal business environment for both visitors and users with a dynamic environment where business and relaxation go hand in hand", INTOS was asked to build the interior of the restaurant.

Restaurant À Deauville covers an area of 900 square meters and contains seating for 220 guests. INTOS developed the permanent establishment within three months. This included sofas, tables, buffet furniture, bar, paneling with LED lighting and bookshelves. Due to the rapid opening of the restaurant, the entire interior had to be placed in just three weeks. A challenge that, through hard work and the proper alignment with other existing construction parties, has been completed successfully.

Client:
G & S Vastgoed
Photographer:
Michel Claus

Other interesting projects: