Nieuws

INTOS geeft een bos cadeau

INTOS geeft een bos cadeau

Bij de opening van het nieuwe kantoor van BDO in Amstelveen kreeg het bedrijf een cadeau namens de bedrijven die aan de realisatie van het interieur hebben gewerkt. Het was een gezamenlijke donatie aan Trees for All, zij investeren in een groene en gezonde aarde door wereldwijd bos te planten en te herstellen. INTOS deed een bijdrage waarvoor 120 bomen geplant kunnen worden in het regenwoud van Oeganda.

De donatie gaat naar één van de mooiste regenwouden in Oost-Afrika, het Kibale National Park in Oeganda. Je vindt er 375 soorten bontgekleurde vogels en 70 soorten zoogdieren, waaronder de bedreigde franjeaap en chimpansee. Bomen kunnen er uitgroeien tot woudreuzen van wel 50 meter hoog. Door ontbossing in het verleden is deze groene oase niet meer wat het ooit was. Donaties maken het herbebossingsproject mogelijk. Er zijn zo’n 125 lokale families betrokken bij het project.

De initiatiefnemer van de gezamenlijke donatie is M+R Interior Architecture. Als partner van het goede doel riepen zij alle betrokken partijen op om een bedrag in te leggen als cadeau aan de opdrachtgever voor de opening van het BDO Kantoor. De gift is bedoeld om de prettige samenwerking tijdens het grootschalige project met een mooi resultaat te vieren.

Voor meer informatie over het project zie: https://treesforall.nl/project/oeganda/

terug