Nieuws

Weer een geslaagde INTOS-dag!

Weer een geslaagde INTOS-dag!

Traditiegetrouw pakt INTOS ieder jaar groots uit om met elkaar uit te gaan in de vorm van een INTOS-weekend. Deze weekenden staan altijd vol gepland met leuke, sportieve activiteiten waarbij het werk even aan de kant wordt geschoven en juist aandacht wordt geschonken aan simpelweg leuke dingen doen met elkaar. Door allerlei gevarieerde activeiten te doen met elkaar wordt er automatisch veel gelachen, wat de team spirit automatisch ten goede komt.

Dit keer stond er geen INTOS-weekend op het programma, maar werd er, net als afgelopen jaar, gekozen voor een INTOS-dag. Gezien de huidige stand van zaken omtrent Corona leek het management dit de meest geschikte oplossing voor dit moment.

Op de dag van vertrek kreeg iedereen die zich had aangemeld het programma te zien. We zouden allemaal om 11.00 uur vertrekken richting View in Almere, een locatie aan een recreatiemeer waar allerlei bijzondere activiteiten gedaan kunnen worden. 

Om 12.00 uur werd er geopend met een welkomstlunch. Vervolgens werden we in 12 grote groepen verdeeld om aan te vangen met de eerste activiteit van de dag: Expeditie Robinson. 8 verschillende spellen werden vervolgens aan ons uitgelegd, waar we in teams tegen elkaar moesten strijden voor de winst. Op een hindernis baan werd met elkaar gestreden door een parcours af te leggen, te kruipen, achteruit te lopen, om een trap in elkaar te zetten en vervolgens te eindigen door als eerste team het kampvuur aan te krijgen. 

foto s tim 3

Op andere velden werd met man en macht touwgetrokken of moest er een zo hoog mogelijk bouwwerk van bamboo-stokjes worden gemaakt. Op weer andere velden werd levensgroot djenga gespeeld of moesten ballen gevangen worden die vanuit een katapult werden afgeschoten. Al met al hele leuke spellen waarbij een goede samenwerking onderling vereist was.

Vervolgens kreeg iedereen de mogelijkheid om zelfstandig het water op te gaan. Daar kon gekozen worden uit waterskiën, wakeboarden of suppen. De een had wat meer moeite zichzelf staande te houden dan de ander, wat bij de een voor een gespannen gezicht zorgde en bij de ander voor een grote glimlach. Wanneer je niet het water op wilde was er nog de mogelijkheid om te gaan beachvolleyballen of te boogschieten.

foto_s_tim_4.jpg

 

Na deze activiteiten begon de borrel en aansluitend het eten, waar gekozen kon worden voor 4 verschillende keukens. Dit smaakte na alle sportieve bezigheden natuurlijk fantastish en kon er mooi worden nagepraat over de dag.

Een afsluitende speech van Theo sloot de avond mooi af. Hier werden verhalen teruggehaald van eerdere INTOS-weekenden en werd teruggekeken op een geslaagde (en zonnige) dag waar we even niet aan werk hoefden te denken, maar gezellig samen uit waren. Na de speech liep het programma op zijn eind en konden mensen met een voldaan gevoel huiswaarts keren.

Al met een een zeer geslaagde INTOS-dag!

foto_s_tim_7.jpg

terug