Nieuws

Zo gaat INTOS om met het coronavirus

Zo gaat INTOS om met het coronavirus

Gezondheid en samenwerking zijn binnen INTOS belangrijke waarden. Het coronavirus eist een flexibele houding van iedereen. We moeten de gezondheid van onszelf en iedereen in onze omgeving voorop stellen. Om daarnaast ook ons werk goed te kunnen blijven doen hebben wij een aantal maatregelen genomen om de verspreiding van het virus te beperken.

We houden de ontwikkelingen op het gebied en de maatregelen die vanuit de overheid worden genomen nauw in de gaten en nemen deze zeer serieus. We hebben een directe lijn met het RIVM, die ons adviseert. Gezien het onvoorspelbare karakter van de situatie passen wij ons beleid van dag tot dag aan. Via een bedrijfsbrede WhatsAppgroep informeren wij al onze medewerkers direct over nieuwe maatregelen.

De benodigde hygiënemaatregelen die vanuit de overheid worden geadviseerd, leven wij zo goed mogelijk na. We minimaliseren persoonlijk contact tijdens werkuren en hebben onze medewerkers voor wie dit mogelijk is, gevraagd om thuis te werken. Wij zullen onze klanten zo veel mogelijk per mail, telefoon of videoconferenties te woord staan. Verder hebben wij evenementen en zakenreizen uitgesteld.

Zo hopen wij iedereen in onze omgeving gezond te houden, een veilige werkplek te bieden en de verspreiding van het virus te beperken. 

 

Lees ook:
INTOS geeft een bos cadeau

Het Unilever Global Foods Innovation Centre is geopend.

terug