Magazijnmedewerker

In deze functie ben je samen met collega’s verantwoordelijk voor het volledig logistieke proces van meubels en andere interieurbouw gerelateerde producten. Je maakt samen met de logistiek coördinator de laad- en afleverbonnen. Je zorgt voor het verzamelen, verpakken, inladen en uitladen van deze materialen en voor het afleveren ervan bij onze opdrachtgevers door heel Nederland. Hierbij is het noodzakelijk zorgvuldig te handelen. INTOS beschikt over een uitgebreid wagenpark en werkt waar nodig samen met andere transporteurs.

Over INTOS

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en interieurbouw. Door interieurs te maken, waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt. INTOS is één van de grootste interieurbouwbedrijven in Nederland, maar is georganiseerd in compacte teams. Hierdoor werk je met een vaste groep aan collega’s samen waarmee je van begin tot eind projecten realiseert. Opdrachtgevers van INTOS zijn onder andere Schiphol, Rijksvastgoedbedrijf, Hudson’s Bay, Randstad en het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). We hechten veel waarde aan onze bedrijfscultuur, die getypeerd kan worden als betrokken, persoonlijk, professioneel, nuchter en informeel.

Meer zien van onze bedrijfscultuur? Check hier onze INTOS cultuurfilm.

Jouw werkdag als magazijnmedewerker

 Als start van de dag neem je met collega’s de planning door. Vervolgens verzamel je de meubels en andere onderdelen voor het interieur van een nieuw warenhuis buiten Haarlem. Deze verpak je zorgvuldig en laad in de vrachtwagen. Nadat je alles hebt ingeladen wacht het volgende interieur om ingepakt te worden, dit interieur zal in containers afgevoerd worden naar Curaçao, dus zal heel stabiel ingepakt moeten worden. Nadat je alle meubelstukken hebt ingepakt is het tijd voor de lunch. Je neemt plaats aan onze gezamenlijke lunch. Na de lunch kijk je welke klussen er voor morgen op de planning staan. Je zorgt dat de spullen intern worden verzameld en klaar staan om morgen ingeladen te worden. Je veegt het magazijn netjes aan en zorgt dat het opgeruimd is. Na een afwisselende werkdag als magazijnmedewerker sluit je de dag sportief af door deel te nemen aan de bootcamp.

Wij zoeken

Kennis & ervaring

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die beschikt over:
-          Ervaring als magazijnmedewerker

-          Afgeronde MBO logistiek opleiding (niveau 2)

Jij als persoon

Je bent een enthousiaste en gemotiveerde collega voor andere INTOS’ers. Jij hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je vindt het leuk om uiteenlopende werkzaamheden uit te voeren. Heb jij daarnaast een goede fysieke gesteldheid? Denk je in oplossingen? En kan je goed samenwerken?

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, dan horen we heel graag van jou!

Wij bieden

Een laagdrempelige en familiaire werkomgeving binnen een vakspecialistisch en dynamisch bedrijf. Bij INTOS zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Het speciaal voor en door INTOS gecreëerde INTOP, het INTOS Ontwikkelingsplan, faciliteert elke INTOS’er in het optimaal benutten van zijn of haar talent. Zo biedt INTOS specifiek voor deze functie als Medewerker logistiek ook de mogelijkheid om een chauffeursdiploma via INTOS te halen. Daarnaast kunnen wij ook woonruimte regelen, als de reistijd naar INTOS voor jou te lang is.

Bij INTOS houden we ook van gezelligheid. Zo genieten we jaarlijks met elkaar van een voorjaarsborrel tot een weekendje weg en van een zomerse barbecue tot een uitgebreid kerstfeest, waar familieleden ook welkom zijn. Ook heeft INTOS een actieve Personeelsvereniging die minstens twee keer per jaar leuke uitjes organiseert. Om nog maar niet te spreken van de wekelijkse bootcamplessen waar INTOS’ers gratis aan mee kunnen doen, de optionele volledig verzorgde lunch en de altijd goed gevulde fruitschaal. Kortom: een gezond uitdagende omgeving!

Informatie & sollicitatie

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en CV naar werken@intos.nl. Wil je meer weten over deze functie? Stuur dan een mail (werken@intos.nl) of bel ((0)23-531 9039) naar Nadia Bersee.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.