Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Vorige Volgende
INTERIORS
BDO Amstelveen

Client:
BDO
Project description:
The office of BDO, located in Amstelveen, was revitalized and the interior renewed. Architect M+R interior architecture designed a beautiful interior and asked INTOS to realize the fitting out of the furniture.
Provided services:
engineering, production, installation
Architect:
M+R interior Architecture
Photographer:
Studio de Winter

BDO Amstelveen

The office of BDO, located in Amstelveen, was revitalized and the interior renewed. Architect M+R interior architecture designed a beautiful interior and asked INTOS to realize the fitting out of the furniture.

Customer request

The BDO office in Amstelveen exists out of five floors and covers about 4.500 m2. An important part of the new design of M+R interior architecture was transparency. This was created by open spaces that were dived by high planters in several seating areas. Everything in the colors and with materials that fitted into the new look and corporate identity of BDO.

Approach

INTOS made and installed the interior in four fazes. We created all the planters that serve as dividers. The custom made storage closets are veneered with dark and light grey oak. A nice detail is the angled vertical shelf that has been installed into the closets. We also created small and informal meeting rooms with a pantry next to it. For the public café we made long benches attached to large planters behind it and the decorative map of the world on the wall. The restaurant also includes several serving counters that are made with light grey oak veneer, the countertop is made with Belgian bluestone. INTOS also realized the reception counter with lightning in the front and the floating ceiling.

Result

The result is a light and spacious office with lot’s of green, which creates a good atmosphere. The new interior has been very positively received by its users.

Client:
BDO
Architect:
M+R interior Architecture
Photographer:
Studio de Winter

Other interesting projects: