Foto bij Wagamama Amsterdam Max Euweplein
Foto bij Wagamama Amsterdam Max Euweplein
Foto bij Wagamama Amsterdam Max Euweplein
Foto bij Wagamama Amsterdam Max Euweplein
Foto bij Wagamama Amsterdam Max Euweplein
Foto bij Wagamama Amsterdam Max Euweplein
Foto bij Wagamama Amsterdam Max Euweplein
Foto bij Wagamama Amsterdam Max Euweplein
Foto bij Wagamama Amsterdam Max Euweplein
Foto bij Wagamama Amsterdam Max Euweplein
Foto bij Wagamama Amsterdam Max Euweplein
Foto bij Wagamama Amsterdam Max Euweplein
Foto bij Wagamama Amsterdam Max Euweplein
Foto bij Wagamama Amsterdam Max Euweplein
Foto bij Wagamama Amsterdam Max Euweplein
Foto bij Wagamama Amsterdam Max Euweplein
Vorige Volgende
INTERIORS
Wagamama Amsterdam Max Euweplein

Client:
Wagamama
Project description:
The interior of chain restaurant Wagamama was ready for a new look after using the original furniture for 18 years. The new furniture had to fit into the new concept of the restaurant. INTOS was chosen to make and install the furniture, all within four weeks.
Provided services:
engineering, production, installation, maintenance
Architect:
Judith ten Kate - Studio SAAM
Photographer:
Michel Claus

Wagamama Amsterdam Max Euweplein

The interior of chain restaurant Wagamama was ready for a new look after using the original furniture for 18 years. The new furniture had to fit into the new concept of the restaurant. INTOS was chosen to make and install the furniture, all within four weeks.

Customer request

The long shared tables with fixed seats needed to make way for smaller tables, regular seats and wooden benches. The new and modern bar was to be the eye catcher of the venue and dark wooden room dividers and wooden closets helped to create a sleek and modern look.

Approach

The restaurant closed its doors for four weeks straight to realize the renewal. This short timespan required an efficient planning and clear communication between all involved parties. We used a lot of Krion, a material that is very much suited for pantries because it is easy to clean. We also used a lot of walnut and brass. A nice detail is the recycling of the table tops. These table tops are sawn and milled to be reused as seats.

Result

The result is a spacious and modern restaurant in line with the concept of the chain restaurant. Just as with the previous collaboration with Wagamama Utrecht we made and installed furniture of high quality in a very short lead time. We can look back at a quick and successfully finished project.

Client:
Wagamama
Architect:
Judith ten Kate - Studio SAAM
Photographer:
Michel Claus

Other interesting projects: