Wij komen zoveel mogelijk tegemoet aan de wensen van de klant en stellen ons flexibel op.

We pakken bouwkundige projecten volledig op, van ontwerp en budgettering tot aan de oplevering.’

Maarten van Steenis, Projectteamleider Maincontracting

Maincontracting

De grens tussen interieurbouw en de afbouw van ruimtes is vaak niet zo scherp. INTOS kijkt daarom met een vakkundig oog vanuit de interieurbouw naar de complete afbouw van binnenruimtes. Interieur en afbouw gaan bij INTOS hand in hand. Van kleine verbouwingen tot aan het turn-key overnemen van grote projecten. Altijd met een flexibele houding en met het interieur maatwerk als uitgangspunt.

Een specialistisch team

Het INTOS Maincontracting team is een van de acht zelfstandige projectteams binnen INTOS. Het team bestaat uit goed opgeleide en ervaren bouwkundigen, zoals projectleiders, werkvoorbereiders, uitvoerders en een KAM coördinator. Met een gedegen voorbereiding worden alle relaties tussen bouwkunde en het interieur inzichtelijk gemaakt. Per onderdeel worden de uitvoeringsdetails voorbereid voor goedkeuring door de klant of architect. Het INTOS Maincontracting team is toegewijd en heeft jarenlange ervaring. Wij streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Samenwerking binnen INTOS

Binnen INTOS werken we in teamverband, zowel met de verschillende INTOS projectteams als met de onderaannemers. Het projectteam Maincontracting werkt nauw samen met de andere projectteams, die zich richten op het interieur maatwerk. De korte onderlinge communicatielijnen dragen bij aan een efficiënt integraal projectproces. Er blijft altijd één aanspreekpunt welke eindverantwoordelijk is voor het gehele project.

USP's

 • Interieur en Maincontracting in één
 • Wij kijken naar de afbouw vanuit het perspectief van de interieurbouw
 • Toegewijd team met jarenlange ervaring
 • Flexibiliteit op kwaliteit staan voorop

Werkzaamheden

 • Bouwplaatsinrichting
 • Projectplanning en -management
 • Cost management
 • Ontwerpbegeleiding
 • Bouwkundige engineering
 • Sloopwerkzaamheden
 • Bouwkundige werkzaamheden
 • Constructieve aanpassingen
 • Vloer, wand en plafond afwerking
 • Installatiewerkzaamheden
 • Vaste- en projectinrichting
 • Onderhoud

Samen met..

 De Architect  Het Projectmanagementbureau


INTOS Maincontracting speelt een centrale rol tussen de architect en de uitvoerende partij. Doordat we vroeg in het ontwerpproces betrokken worden, kunnen wij de architect adviseren waar nodig. Zo kunnen de zowel de bouwkundige als de interieur details vroegtijdig afgestemd worden om het gewenste resultaat te behalen. Zo waarborgen wij het originele ontwerp.

 

Wij werken regelmatig samen met projectmanagementbureaus. Wij ontzorgen hen door de volledige coördinatie van de onderaannemers, nevenaannemers en directieleveringen op ons te nemen. Wij waarborgen de planning en bewaken het budget door kostenbewust te engineeren.                                                                                                        


Veiligheid

INTOS is met VCA** gecertificeerd. VCA** staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. INTOS vindt het belangrijk om veilig en gezond te werken en de kans op ongevallen zo klein mogelijk te houden. Wij investeren hier dan ook structureel in om de kwaliteit op diverse bouwlocaties te waarborgen. We werken uitsluitend met onderaannemers die ook VCA gecertificeerd zijn.

Onze interne KAM coördinator legt zich volledig toe op het beleid van veiligheid in werkplaats en op de bouw. Er vinden regelmatig werkplek inspecties plaats, we doen Laatste Minuut Risico Analyse (LMRA) en Taak Risico Analyse, we houden interne én externe toolboxmeetings en we werken stofarm met gecertificeerd gereedschap. Voor elk project schrijven we een V&G plan.

Duurzaamheid

Binnen INTOS zijn we continue op zoek naar innovatieve manieren om duurzaam en verantwoord te werken. We zijn FSC en PEFC gecertificeerd. Dat betekent dat we zoveel mogelijk FSC en PEFC materiaal gebruiken en dat ook promoten bij onze klanten en leveranciers.

Interessante projecten: