''Met onderhoud van INTOS blijft al uw speciaal meubilair in top conditie''

Marnix Heemskerk,
Project Manager Maintenance

Compleet interieur onderhoud

Facility Services

Wie facility services zegt, denkt vaak aan het verzorgen van de catering, beveiliging of schoonmaak. Maar het gaat zo veel verder dan dat. Om het primaire proces van een organisatie optimaal te laten verlopen, is het cruciaal dat alle ondersteunende diensten goed geregeld zijn.

Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan gebouwbeheer, hospitality en werkplekoptimalisatie. INTOS richt zich steeds meer op deze elementen door te kijken naar waar de klanten behoefte aan hebben. Waar het in bepaalde situaties schort aan tijd, kennis of expertise, gaat INTOS graag in gesprek waarbij we meedenken over welke zorgen uit handen genomen kunnen worden. Dit kan variëren van bijvoorbeeld de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden tot aan de coördinatie van interne verhuizingen.

Het interieur

De uitstraling van uw interieur is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsidentiteit. Behoud van de juiste uitstraling zit in finesse en details. INTOS begrijpt dit als geen ander. Laat uw interieur regelmatig onderhouden en laat onvolkomenheden tijdig bijwerken. Niet alleen behoudt u zo de gewenste uitstraling, u verlengt er ook de levensduur van uw interieur mee. Meubilair dat er netjes uitziet, zorgt ook ervoor dat gebruikers er netjes mee om gaan. En dat alles scheelt op termijn aanzienlijk in kosten. Wij voeren zowel preventief onderhoud uit, als correctief onderhoud. INTOS biedt verschillende preventieve onderhoudsoplossingen aan, al dan niet op contractbasis ofwel het Service Level Agreements. Is uw interieur geleverd door INTOS of door een andere partij? Geen probleem, wij helpen u graag.

Schade herstellen

Schade aan uw interieur? Wij repareren uw meubilair deskundig. Door onze expertise als interieurbouwer zien wij geen enkel detail over het hoofd. Onze servicemonteurs beschikken over alle kennis en ook middelen waarmee ze vrijwel alle schade aan de oppervlakte kunnen wegwerken van bijna alle materialen. Zo helpen wij u om uw interieur er weer als nieuw uit te laten zien.