INTOS is een specialist in maatwerk inrichting en binnen afbouw. Door interieurs te maken waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve en hoogwaardige werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen passend voor elke gebruiker.

Meer over Intos

Wil je geïnspireerd raken door nieuwe kennis op te doen over materialen, onderhoud en werkprocessen in de interieur- en binnen afbouw? Neem deel aan de INTOS Kennis- & Inspiratiesessie

Meer informatie

Nieuws

INTOS Lab Solutions levert extra laboratorium meubilair uit voorraad

dinsdag 7 april 2020

INTOS Lab Solutions levert extra laboratorium meubilair uit voorraad

INTOS kan direct extra laboratorium meubilair leveren aan labs die in korte tijd een enorme toename in werk hebben gekregen. Veel labs hebben momenteel dringend extra apparatuur en meer werkoppervlakte nodig om te kunnen blijven werken aan de ontwikkeling van vaccins en onderzoek naar het coronavirus.


Zo gaat INTOS om met het coronavirus

dinsdag 17 maart 2020

Zo gaat INTOS om met het coronavirus

Gezondheid en samenwerking zijn binnen INTOS belangrijke waarden. Het coronavirus eist een flexibele houding van iedereen. We moeten de gezondheid van onszelf en iedereen in onze omgeving voorop stellen. Om daarnaast ook ons werk goed te kunnen blijven doen hebben wij een aantal maatregelen genomen om de verspreiding van het virus te beperken.


INTOS geeft een bos cadeau

dinsdag 7 januari 2020

INTOS geeft een bos cadeau

Bij de opening van het nieuwe kantoor van BDO in Amstelveen kreeg het bedrijf een cadeau namens de bedrijven die aan de realisatie van het interieur hebben gewerkt. Het was een gezamenlijke donatie aan Trees for All, zij investeren in een groene en gezonde aarde door wereldwijd bos te planten en te herstellen. INTOS deed een bijdrage waarvoor 120 bomen geplant kunnen worden in het regenwoud van Oeganda.


Het Unilever Global Foods Innovation Centre is geopend!

dinsdag 10 december 2019

Het Unilever Global Foods Innovation Centre is geopend!

Op 6 december 2019 is het Unilever Foods Innovation Centre in Wageningen geopend. INTOS heeft voor dit nieuwe pand de vaste meubels gemaakt en geplaatst. De afgelopen maanden is er hard gewerkt om het gehele gebouw klaar te krijgen voor de grote opening door Koning Willem Alexander.


INTOS brengt ambachtswerk in beeld

dinsdag 12 november 2019

INTOS brengt ambachtswerk in beeld

INTOS werd gevraagd om een zeer specialistisch meubelstuk te maken. Dit specifieke meubel moest voldoen aan hoge kwaliteits- en specialiteitseisen voor de elektra, beveiliging, uitstraling en materiaal.