INTOS in beeld

Bekijk meer video's

INTOS is een specialist in maatwerk inrichting en binnen afbouw. Door interieurs te maken waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve en hoogwaardige werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen passend voor elke gebruiker.

Meer over Intos

Wil je geïnspireerd raken door nieuwe kennis op te doen over materialen, onderhoud en werkprocessen in de interieur- en binnen afbouw? Neem deel aan de INTOS Kennis- & Inspiratiesessie

Meer informatie

Nieuws

INTOS geeft een bos cadeau

dinsdag 7 januari 2020

INTOS geeft een bos cadeau

Bij de opening van het nieuwe kantoor van BDO in Amstelveen kreeg het bedrijf een cadeau namens de bedrijven die aan de realisatie van het interieur hebben gewerkt. Het was een gezamenlijke donatie aan Trees for All, zij investeren in een groene en gezonde aarde door wereldwijd bos te planten en te herstellen. INTOS deed een bijdrage waarvoor 120 bomen geplant kunnen worden in het regenwoud van Oeganda.


Het Unilever Global Foods Innovation Centre is geopend!

dinsdag 10 december 2019

Het Unilever Global Foods Innovation Centre is geopend!

Op 6 december 2019 is het Unilever Foods Innovation Centre in Wageningen geopend. INTOS heeft voor dit nieuwe pand de vaste meubels gemaakt en geplaatst. De afgelopen maanden is er hard gewerkt om het gehele gebouw klaar te krijgen voor de grote opening door Koning Willem Alexander.


INTOS brengt ambachtswerk in beeld

dinsdag 12 november 2019

INTOS brengt ambachtswerk in beeld

INTOS werd gevraagd om een zeer specialistisch meubelstuk te maken. Dit specifieke meubel moest voldoen aan hoge kwaliteits- en specialiteitseisen voor de elektra, beveiliging, uitstraling en materiaal.


INTOS partner van DSM-Niaga en ECOR om circulair plaatmateriaal op de markt te brengen

woensdag 23 oktober 2019

INTOS partner van DSM-Niaga en ECOR om circulair plaatmateriaal op de markt te brengen

Tijdens de Dutch Design Week, 19 t/m 27 oktober, heeft DSM-Niaga bekend gemaakt dat INTOS als een van de partners de circulaire ECOR panelen gaan maken, verwerken en als eerst op de markt zullen brengen.


INTOS introduceert de hybride check-in balie

vrijdag 18 oktober 2019

INTOS introduceert de hybride check-in balie

INTOS heeft een hybride balie ontworpen waarmee er op de traditionele wijze kan worden ingecheckt, maar die ook eenvoudig als self check-in en bag drop kan worden ingezet. De balie neemt geen extra ruimte in beslag en doordat het maatwerk is sluit hij naadloos aan bij de uitstraling van de luchthaven. De self check-in module kan binnen een nacht worden geïnstalleerd in bestaande balies.