INTOS is een specialist in maatwerk inrichting en binnen afbouw. Door interieurs te maken waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve en hoogwaardige werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen passend voor elke gebruiker.

Meer over Intos

Wil je geïnspireerd raken door nieuwe kennis op te doen over materialen, onderhoud en werkprocessen in de interieur- en binnen afbouw? Neem deel aan de INTOS Kennis- & Inspiratiesessie

Meer informatie

Nieuws

Weer een geslaagde INTOS-dag!

maandag 27 september 2021

Weer een geslaagde INTOS-dag!

Traditiegetrouw pakt INTOS ieder jaar groots uit om met elkaar uit te gaan in de vorm van een INTOS-weekend. Deze weekenden staan altijd vol gepland met leuke, sportieve activiteiten waarbij het werk even aan de kant wordt geschoven en juist aandacht wordt geschonken aan simpelweg leuke dingen doen met elkaar. Door allerlei gevarieerde activeiten te doen met elkaar wordt er automatisch veel gelachen, wat de team spirit automatisch ten goede komt.


Samenwerking met SIG is een feit

vrijdag 27 augustus 2021

Samenwerking met SIG is een feit

Het zal menigeen niet ontgaan zijn. In de Waarderpolder is INTOS al even bezig met de realisatie van hun nieuwe pand, een prachtig stuk nieuwbouw wat door sommigen al bestempeld wordt als het mooiste pand van de Waarderpolder. De verbouwing is bijna klaar en daarmee is INTOS klaar voor het najaar van 2021.


Wagamama Brussel

vrijdag 23 juli 2021

Wagamama Brussel

In het hart van de bruisende Belgische stad Brussel staat één van de Wagamama restaurants, een restaurantketen met een 'fast casual dining' concept. Al deze restaurants zijn gevestigd op drukke locaties in grote steden met veel passanten. De doelgroep van Wagamama is breed en gevarieerd en bestaat uit toeristen, zakelijke gasten, families, winkel- en uitgaanspubliek.


INTOS 30 jaar!

vrijdag 9 juli 2021

INTOS 30 jaar!

1 juli 1991 startte Theo Spanjaart met INTOS interieurmakers. De toenmalige visie was het opzetten van een mooi bedrijf zonder poespas maar met een goede kwaliteit in alle opzichten. En dat is gelukt. De afgelopen 30 jaren heeft INTOS een groei laten zien die bijzonder is in deze branche. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 160 medewerkers. In dit jubileumjaar voltooien we de nieuwbouw aan de Waarderweg. En dit is ook het jaar van Theo; de eerste jubilaris die 30 jaar verbonden is aan INTOS.


Duurzaamheid centraal bij herinrichten M-corridor

woensdag 30 juni 2021

Duurzaamheid centraal bij herinrichten M-corridor

Duurzaamheid stond centraal bij het herinrichten van de M-corridor. Deze corridor verbindt Lounge 4 met de M-Pier. Als je met easyJet vliegt, loop je via de M-corridor naar de gate waar je vliegtuig staat. Tot voor kort was het een kille doorgangspassage.