INTOS in beeld

Bekijk meer video's

INTOS is een specialist in maatwerk inrichting en binnen afbouw. Door interieurs te maken waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve en hoogwaardige werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen passend voor elke gebruiker.

Meer over Intos

Wil je geïnspireerd raken door nieuwe kennis op te doen over materialen, onderhoud en werkprocessen in de interieur- en binnen afbouw? Neem deel aan de INTOS Kennis- & Inspiratiesessie

Meer informatie

Nieuws

INTOS Lab Solutions op Labtechnology beurs

vrijdag 23 augustus 2019

INTOS Lab Solutions op Labtechnology beurs

Op 1 en 2 oktober staat INTOS met Lab Solutions, haar gespecialiseerde lijn in laboratorium meubilair, op de Labtechnology beurs in De Jaarbeurs te Utrecht. Deze beurs is het grootste lab-gerelateerde evenement in de Benelux met zo’n 50 sprekers en 100 bedrijven die exposeren. INTOS Lab Solutions staat op stand L14 met haar beste labmeubilair en de Green Lab Service.


INTOS bouwt balies voor 14 luchthavens in Griekenland

woensdag 5 juni 2019

INTOS bouwt balies voor 14 luchthavens in Griekenland

INTOS vernieuwt voor 14 luchthavens in Griekenland de check-in balies, gatebalies en de paspoortbalies. In totaal maken we meer dan 550 balies. Dit enorme project startte in 2018 en moet in 2020 af zijn. De balies krijgen allemaal dezelfde uitstraling zodat er eenheid ontstaat op de verschillende regionale luchthavens die over heel Griekenland verspreid liggen, zoals Santorini, Mykonos, Rhodos, Kos en Thessaloniki.


INTOS steunt openluchttheater Caprera

donderdag 2 mei 2019

INTOS steunt openluchttheater Caprera

Het seizoen van het openluchttheater Caprera gaat het komende weekend weer van start. INTOS sponsort het openluchttheater in Bloemendaal al jaren. Ook komend seizoen steunen we dit mooie culturele initiatief. Er wordt een enorme diversiteit aan voorstellingen georganiseerd midden in de natuur. Deze combinatie zorgt voor een bijzonder avondje uit. INTOS is daarom trots om een bijdrage te leveren aan de lokale instelling en zo te helpen om deze te behouden.


INTOS maakt duurzaam interieur voor Unilever

dinsdag 23 april 2019

INTOS maakt duurzaam interieur voor Unilever

INTOS gaat de meubels maken voor het nieuwe Unilever Global Foods Innovation Centre in Wageningen dat in het najaar van 2019 geopend wordt. In het gehele gebouw en het interieur staat duurzaamheid centraal. Een groot deel van de meubels wordt dan ook gemaakt van gerecycled materiaal. Ook worden er onderdelen van het originele interieur uit het huidige kantoor hergebruikt. Op 4 maart 2019 ontving het gebouw twee prestigieuze BREEAM awards, de internationale prijs voor duurzaam bouwen. INTOS zorgt voor een interieur dat helemaal in dat plaatje past.


Daktuin Ronald McDonald Huis Leiden opgeleverd!

woensdag 19 september 2018

Daktuin Ronald McDonald Huis Leiden opgeleverd!

De Daktuin in het LUMC, onderdeel van de Ronald McDonald Huiskamer Leiden, is opgeleverd! Daarmee is de nieuwe speelruimte voor patiëntjes en hun familie een feit.