INTOS is een specialist in maatwerk inrichting en binnen afbouw. Door interieurs te maken waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve en hoogwaardige werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen passend voor elke gebruiker.

Meer over Intos

Wil je geïnspireerd raken door nieuwe kennis op te doen over materialen, onderhoud en werkprocessen in de interieur- en binnen afbouw? Neem deel aan de INTOS Kennis- & Inspiratiesessie

Meer informatie

Nieuws

Samenwerking JINC 'Baas van Morgen' groot succes

woensdag 16 juni 2021

Samenwerking JINC 'Baas van Morgen' groot succes

Ieder kind heeft talent. Daarom strijdt JINC samen met bedrijven en scholen voor een samenleving waar je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Dit vinden wij bij INTOS een prachtig streven en daarom hoefden wij niet lang na te denken om mee te werken aan dit project, waarbij we kinderen van 8 tot 16 jaar helpen aan een goede start op de arbeidsmarkt.


Verhuizing stralingsdichte testruimtes

vrijdag 28 mei 2021

Verhuizing stralingsdichte testruimtes

In november 2020 is Varex Imaging verhuisd naar Doetinchem. Daar is een nieuw, comfortabel en ruim pand gebouwd wat ingericht is op de toekomst. Varex Imaging ontwikkelt en produceert componenten voor medische en industriële röntgenapparatuur. Veel van deze producten vallen onder de richtlijn voor medische toestellen. Daarom zijn de eisen aan kwaliteit en productveiligheid hoog. INTOS heeft de stralingsdichte testruimtes verhuisd en nog twee van deze “loodkooien” erbij gebouwd.


Hoe organiseert INTOS een kennissessie in deze tijd?

vrijdag 14 mei 2021

Hoe organiseert INTOS een kennissessie in deze tijd?

Het voorjaar van 2021 is nabij en ook de nieuwbouw bij INTOS in Haarlem is zo goed als klaar. Daarbij hopen we ook nog eens dat we bijna uit de pandemie gaan komen die ons al zo lang bezig houdt. Maar bezig zijn we bij INTOS, altijd. Daarom ontstond het idee voor een uniek evenement.


Rivíera Maison

vrijdag 30 april 2021

Rivíera Maison

Inmiddels is Rivièra Maison voor de meeste mensen een bekende naam. Met wereldwijd meer dan 600 verkooppunten en 17 winkels in Nederland mag dat dan ook geen verrassing zijn. Rivièra Maison biedt een exclusieve collectie van meer dan 2500 zelf ontworpen producten. Elk product is uniek en ontstaat door origineel handwerk, gemaakt in ateliers over de hele wereld. Met verschillende collecties In diverse productcategorieën worden ruimtes in en om het huis vormgegeven en groeit Rivièra Maison steeds meer uit tot toonaangevend interieurmerk.


SPITS Laboratorium Alkmaar

vrijdag 16 april 2021

SPITS Laboratorium Alkmaar

SPITS is als bedrijf gespecialiseerd in het leveren van automatisch ingepakte geneesmiddelen aan apotheken. Deze manier van geneesmiddelverstrekking verhoogt de kwaliteit en veiligheid voor de patiënten aanzienlijk. Met locaties in Alkmaar, Apeldoorn en Oosterwolde, verzorgt Spits medicijnuitgifte op maat aan vele apotheken in het land.