INTOS is een specialist in maatwerk inrichting en binnen afbouw. Door interieurs te maken waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve en hoogwaardige werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen passend voor elke gebruiker.

Meer over Intos

Wil je weten wat voor oplossingen wij kunnen bieden bij het inrichten of herinrichten van jouw laboratorium, download dan hier de informatie brochure.

Download

Nieuws

INTOS Lab Solutions naar het einde van de wereld

donderdag 13 januari 2022

INTOS Lab Solutions naar het einde van de wereld

Soms zijn er van die projecten die anders zijn dan andere. En dit is er zo een. Met de BAM heeft INTOS in het verleden al vaker samengewerkt. Onder andere om een luchthaven in Tanzania in te richten. Dit vanwege onze jarenlange ervaring op vliegvelden. Maar nu kwam de aanvraag uit een heel andere hoek.


INTOS Lab Solutions helpt tuinbouw onderzoeker aan nieuw meubilair

vrijdag 17 december 2021

INTOS Lab Solutions helpt tuinbouw onderzoeker aan nieuw meubilair

INTOS Lab Solutions heeft de vraag gekregen om voor een grote tuinbouw onderzoeker hun laboratorium mede te helpen verbouwen. Afgelopen najaar is dit project succesvol afgerond.


INTOS Lab Solutions vernieuwt labruimtes bij de HAN

woensdag 1 december 2021

INTOS Lab Solutions vernieuwt labruimtes bij de HAN

INTOS Lab Solutions is al een aantal jaar actief binnen de laboratoriumwereld. Afgelopen jaar kwam via een Europese aanbesteding de aanvraag van de HAN binnen. De HAN is de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Samen met bedrijven uit de regio zoeken ze hier naar duurzame oplossingen; oplossingen die slim, schoon en sociaal zijn. Dag in dag uit zijn studenten bezig om onderzoek te doen om met slimme oplossingen te komen. Daarbij horen uiteraard faciliteiten die dit onderzoek en de educatie zo goed mogelijk ondersteunen.


Wij zijn INTOS reeks ten einde!

vrijdag 29 oktober 2021

Wij zijn INTOS reeks ten einde!

De meesten die INTOS kennen en volgen zal het niet zijn ontgaan. De video's die regelmatig online voorbij zijn gekomen op de verschillende kanalen van INTOS. Het hele jaar door hebben wij korte video's van ongeveer 1 minuut gedeeld die niet te missen zijn geweest. Het plan ontstond eind vorig jaar, waarin we bedachten dat het leuk zou zijn om buitenstaanders mee te nemen in het verhaal van INTOS. Wat houdt ons de hele dag bezig? Welke onderwerpen zijn relevant en vertelt mensen buiten INTOS wie we zijn en wat we doen?


Weer een geslaagde INTOS-dag!

maandag 27 september 2021

Weer een geslaagde INTOS-dag!

Traditiegetrouw pakt INTOS ieder jaar groots uit om met elkaar uit te gaan in de vorm van een INTOS-weekend. Deze weekenden staan altijd vol gepland met leuke, sportieve activiteiten waarbij het werk even aan de kant wordt geschoven en juist aandacht wordt geschonken aan simpelweg leuke dingen doen met elkaar. Door allerlei gevarieerde activeiten te doen met elkaar wordt er automatisch veel gelachen, wat de team spirit automatisch ten goede komt.