INTOS in beeld

Bekijk meer video's

INTOS is een specialist in maatwerk inrichting en binnen afbouw. Door interieurs te maken waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve en hoogwaardige werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen passend voor elke gebruiker.

Meer over Intos

Wil je geïnspireerd raken door nieuwe kennis op te doen over materialen, onderhoud en werkprocessen in de interieur- en binnen afbouw? Neem deel aan de INTOS Kennis- & Inspiratiesessie

Meer informatie

Nieuws

INTOS laat nieuwe hybride balie zien op inter airport Europe 2019 in München

woensdag 11 september 2019

INTOS laat nieuwe hybride balie zien op inter airport Europe 2019 in München

INTOS staat van 8 tot en met 11 oktober op de inter airport Europe 2019 in München met hun nieuw ontwikkelde hybride check-in balie. De afgelopen maanden heeft INTOS hard gewerkt aan het ontwikkeltraject van een balie op maat die gebruikt kan worden voor traditionele check-in én zelf check-in zonder extra ruimte in beslag te nemen en die bij de uitstraling van de betreffende luchthaven past. Op de beurs wordt de balie voor het eerst gepresenteerd.


INTOS opgenomen in het KRION Quality Network

donderdag 5 september 2019

INTOS opgenomen in het KRION Quality Network

INTOS is sinds 4 september 2019 de enige Nederlandse verwerker die is opgenomen in het KRION Quality Network. KRION is een solid surface materiaal ontwikkeld door de Porcelanosa Groep. INTOS werd gekeurd aan de hand van strenge toelatingseisen. Een extern bureau beoordeelde de kwaliteit van de verwerking van het materiaal en de technische vaardigheden van INTOS bleken ruim te voldoen aan de hoge standaarden die KRION heeft bepaald. Hiermee krijgt INTOS en de klant 10 jaar garantie.


INTOS Lab Solutions op Labtechnology beurs

vrijdag 23 augustus 2019

INTOS Lab Solutions op Labtechnology beurs

Op 1 en 2 oktober staat INTOS met Lab Solutions, haar gespecialiseerde lijn in laboratorium meubilair, op de Labtechnology beurs in De Jaarbeurs te Utrecht. Deze beurs is het grootste lab-gerelateerde evenement in de Benelux met zo’n 50 sprekers en 100 bedrijven die exposeren. INTOS Lab Solutions staat op stand L14 met haar beste labmeubilair en de Green Lab Service.


INTOS bouwt balies voor 14 luchthavens in Griekenland

woensdag 5 juni 2019

INTOS bouwt balies voor 14 luchthavens in Griekenland

INTOS vernieuwt voor 14 luchthavens in Griekenland de check-in balies, gatebalies en de paspoortbalies. In totaal maken we meer dan 550 balies. Dit enorme project startte in 2018 en moet in 2020 af zijn. De balies krijgen allemaal dezelfde uitstraling zodat er eenheid ontstaat op de verschillende regionale luchthavens die over heel Griekenland verspreid liggen, zoals Santorini, Mykonos, Rhodos, Kos en Thessaloniki.


INTOS steunt openluchttheater Caprera

donderdag 2 mei 2019

INTOS steunt openluchttheater Caprera

Het seizoen van het openluchttheater Caprera gaat het komende weekend weer van start. INTOS sponsort het openluchttheater in Bloemendaal al jaren. Ook komend seizoen steunen we dit mooie culturele initiatief. Er wordt een enorme diversiteit aan voorstellingen georganiseerd midden in de natuur. Deze combinatie zorgt voor een bijzonder avondje uit. INTOS is daarom trots om een bijdrage te leveren aan de lokale instelling en zo te helpen om deze te behouden.