INTOS is a specialist in custom made furniture and finishing. By creating interiors in which craftsmanship and intelligence come together, INTOS creates inventive and high-quality work, shop, travel and care environments suitable for every user.

Meer over Intos

Wil je geïnspireerd raken door nieuwe kennis op te doen over materialen, onderhoud en werkprocessen in de interieur- en binnen afbouw? Neem deel aan de INTOS Kennis- & Inspiratiesessie

Meer informatie

Nieuws

LUMC kinderafdeling vernieuwd

vrijdag 5 maart 2021

LUMC kinderafdeling vernieuwd

Het WAKZ voorzien van veilige speelgebieden Gisteren heeft de oplevering plaatsgevonden van de polikliniek en de dagverpleging na een grote verbouwing. Deze kindvriendelijke omgeving met als thema de stad Leiden moet kinderen op hun gemak stellen bij een ziekenhuisbezoek. INTOS mocht zorgdragen voor delen van het interieur naar het ontwerp van Mirato Interieurprojecten.


850 coronaschermen maken Schiphol klaar voor de toekomst

vrijdag 15 januari 2021

850 coronaschermen maken Schiphol klaar voor de toekomst

Asito, Intos en Schiphol slaan de handen ineen Toen er aan het begin van de coronaperiode plastic schermen werden opgehangen boven de balies op Schiphol, vonden Asito en Intos in overleg met de luchthaven, dat er een betere oplossing moest komen voor de lange termijn. In een paar maanden tijd ontwikkelden en plaatsten we 850 schermen van 1456 m2 glas op 500 balies op Schiphol. Een project waar ze, samen met de afdeling ASM en Valery Karsten van Schiphol PluS, erg trots op zijn.


INTOS groeit! uitbreiding bedrijfspand gestart.

maandag 6 juli 2020

INTOS groeit! uitbreiding bedrijfspand gestart.

INTOS is al sinds 1996 gehuisvest in het pand aan de Waarderweg 44 in de Waarderpolder in Haarlem. In 2000 is het pand uitgebreid met magazijnen en in 2016 is het naastgelegen pand aangekocht. Maar de groei van INTOS zet door en het moment is nu aangebroken waarop de twee panden samengevoegd worden.


INTOS Lab Solutions levert extra laboratorium meubilair uit voorraad

dinsdag 7 april 2020

INTOS Lab Solutions levert extra laboratorium meubilair uit voorraad

INTOS kan direct extra laboratorium meubilair leveren aan labs die in korte tijd een enorme toename in werk hebben gekregen. Veel labs hebben momenteel dringend extra apparatuur en meer werkoppervlakte nodig om te kunnen blijven werken aan de ontwikkeling van vaccins en onderzoek naar het coronavirus.


Zo gaat INTOS om met het coronavirus

dinsdag 17 maart 2020

Zo gaat INTOS om met het coronavirus

Gezondheid en samenwerking zijn binnen INTOS belangrijke waarden. Het coronavirus eist een flexibele houding van iedereen. We moeten de gezondheid van onszelf en iedereen in onze omgeving voorop stellen. Om daarnaast ook ons werk goed te kunnen blijven doen hebben wij een aantal maatregelen genomen om de verspreiding van het virus te beperken.