Zuurkast en LAF kast als belangrijkste lab apparatuur

Om een daadkrachtig laboratorium te realiseren is enkel laboratoriummeubilair, zoals de laboratoriumtafels en de laboratoriumkasten, niet voldoende. Daarom levert INTOS ook de belangrijkste apparatuur, namelijk zuurkasten en laminaire flow-kasten (LAF kasten). Dit doen we middels exclusieve dealerschappen met hoogwaardige fabrikanten. Dat werkt niet alleen snel en zorgeloos maar creëert ook mogelijkheden voor standaard én aangepaste apparatuur.

Zuurkast intos_zuurkast.jpg

INTOS is exclusief dealer in de Benelux van de zuurkasten van Flores Valles, de gespecialiseerde zuurkastenproducent. Daardoor kunnen we laboranten de noodzakelijke persoonsbescherming bieden. De zuurkasten van Flores Valles hebben zich de afgelopen jaren bewezen in diverse projecten die INTOS heeft gerealiseerd.

Zuurkasten van Flores Valles

Het assortiment van Flores Valles is uitgebreid en er zijn uiteenlopende modellen beschikbaar. De zuurkasten variëren onderling in maatvoering, materiaalgebruik en kleurgebruik en kunnen flexibel worden samengesteld voor betreft uiterlijke kenmerken en gebruikersfunctionaliteiten. Hierdoor kunnen de zuurkasten ook aangepast worden aan uw huisstijl of andere uitstralingswensen.

Laminaire flowkast kojair_biosafety_cabinet_website.jpg

INTOS is officieel distributeur van de Kojair Laminaire flow kasten (LAF kast) ook wel flowkast, trekkast, afzuigkast, apothekerskast of down flow of cross flow kast genoemd. Deze kasten bieden de noodzakelijke persoons- én productbescherming. De LAF kasten van Kojair zijn door INTOS al in verscheidene projecten ingezet.

LAF kasten van Kojair

Met een breed assortiment van Kojair aan verschillende type en klasse LAF-kasten, zowel standaard als op maat gemaakte oplossingen, kan INTOS voor iedere toepassing de geschikte bescherming voor uw laboranten bieden.

Overige laboratorium apparatuur

Naast de zuurkast en de LAF kasten levert INTOS ook alle overige apparatuur dat nodig is om van een laboratorium een effectieve werkplek te maken. Via ons netwerk aan hoogkwalitatieve leveranciers met veel kennis en ervaring, beschikken we altijd snel over diverse laboratorium apparaten zoals een lab centrifuge, laboratorium vriezer, laboratorium koelkast, lab oven of laboratorium vaatwasser.  

Meer weten over geschikt laboratorium apparatuur?

Neem contact met ons op!