RF- shielding

RF-afscherming

INTOS levert maatwerk oplossingen ten behoeve van RF-afscherming variërend van een volledige kooi van Faraday (MRI) tot het realiseren van afscherming op onderdeelniveau zoals: RF-glas, deuren en doorvoeronderdelen.

Design gaat wél samen met functionaliteit

Een veilig en functioneel product mag ook mooi zijn. Wij combineren hiertoe optimaal onze jarenlange ervaring in zowel interieurbouw als RF-afscherming. INTOS onderscheidt zich juist door het hoge afwerkingsniveau van de afgeschermde ruimte. De beleving van de patiënt speelt daarbij een belangrijke rol.

Prettige sfeer voor patiënt

Flexibel instelbaar kleurgebruik en afgeronde hoeken geven de ruimte een vriendelijker uitstraling. Met RGB LED verlichting is via een Touch screen elke mogelijke kleur in te stellen. Zo kunt u een sfeer oproepen waarbinnen de patiënt zich tijdens het onderzoek zo prettig mogelijk voelt.

Uniek concept

Vanuit onze jarenlange expertise in RF-afscherming hebben wij een eigen MRI-kooi ontwikkeld. Deze kooi is volgens een uniek concept ontworpen als modulair systeem. Dat maakt dat de kooi eenvoudig te verhuizen of aan te passen is. De bouwtijd op locatie is aanzienlijk korter dan bij een meer conventioneel ontwerp. Uiteraard zonder afbreuk te doen aan de eisen die gesteld worden aan de kooi, zoals de dempingswaarde.

RF-afscherming door INTOS

  • vergaande expertise in RF-afscherming
  • hoog afwerkingsniveau
  • unieke combinatie van design & techniek
  • eigen modulair systeem
  • kortere levertijden

Neem nu contact op