Nieuws

Gerecyclede ING balies gestationeerd op luchthaven Mauritanië

Gerecyclede ING balies gestationeerd op luchthaven Mauritanië

Recent heeft INTOS een flink aantal balies geplaatst op de nieuwe internationale luchthaven Nouakchott, Mauritanië. Een bijzonder project waarbij oude ING balies zijn hergebruikt, wat mooi aansluit bij het MVO beleid van zowel INTOS als de ING.

Er is door de klant voor twee balie-concepten van INTOS gekozen. Namelijk het type ‘CURVED’ (check-in- en boardingbalies), en het type ‘EASY’ (paspoortbalie). De totale project-scope bestond uit 18 check-in balies, 8 boarding balies en 11 paspoort balies. Opmerkelijk aspect aan het type CURVED is de herkenbaarheid qua vormgeving. Deze balies zijn opgebouwd vanuit oude ING balies. In samenwerking met de ING heeft INTOS besloten de balies na enkele aanpassingen te hergebruiken, en daarbij een tweede leven te geven op de Afrikaanse luchthavenmarkt. Een mooi initiatief dat goed aansluit bij het MVO beleid van de ING en INTOS.

Twee monteurs van INTOS hebben gedurende twee weken op locatie geholpen de balies te assembleren en te installeren. Samen met de klant is besproken de installatie in samenwerking met lokale technici uit te voeren. Op deze manier profiteert de lokale gemeenschap van de werkzaamheden en tevens kan in geval van onderhoud dit lokale team assisteren. Wederom een tevreden klant!

terug