Nieuws

INTOS 30 jaar!

INTOS 30 jaar!

1 juli 1991 startte Theo Spanjaart met INTOS interieurmakers. De toenmalige visie was het opzetten van een mooi bedrijf zonder poespas maar met een goede kwaliteit in alle opzichten. En dat is gelukt. De afgelopen 30 jaren heeft INTOS een groei laten zien die bijzonder is in deze branche. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 160 medewerkers. In dit jubileumjaar voltooien we de nieuwbouw aan de Waarderweg. En dit is ook het jaar van Theo; de eerste jubilaris die 30 jaar verbonden is aan INTOS.

 

De rode draad in zijn manier van werken is dat Theo laat zien dat je goed met elkaar en goed voor elkaar moet zijn waardoor het vertrouwen er is dat we samen de klus klaren. Deze manier van werken kenmerkt de sfeer bij INTOS; gezellig, betrokken en familiair.

 

Nóg een rode draad is dat hij graag de familie van de medewerkers betrekt bij INTOS. Jaarlijks vieren we samen met onze gezinnen het kerstfeest en eind augustus staat de INTOS-BBQ op het programma. September is de maand voor het INTOS-weekend! Een gelegenheid waarbij we uitgedaagd worden op een sportieve manier op een locatie die altijd geheim is tot de dag dat we gaan!

 

Theo is een kunstliefhebber. En ook dat gevoel deelt hij graag met ons. Sinds enkele jaren laat hij met kerst een kunstenaar bijdragen aan de INTOS-kunstcollectie waarvan ook het personeel een exemplaar ontvangt. Voor jubilarissen is altijd een passend geschenk en zo ook nu voor Theo. Op 5 juli stonden we stil bij zijn jubileum waarbij hij een mooi kunstwerk in ontvangst heeft genomen als dank voor zijn rol als oprichter, directeur én “motivator” in de afgelopen 30 jaren.

 

Voor meer informatie over INTOS, neem contact op met:
Tim van der Laan
E: Tim.vanderlaan@intos.nl

terug