Nieuws

INTOS gebouw krijgt vorm

Deze zomer is de sloop afgerond, de eerste paal geslagen, en onlangs het hoogste punt bereikt! En daarmee kunnen de voorbijgangers op de Waarderweg zien wat door een bouwhek aan het oog werd onttrokken: ons nieuwe gebouw in wording! Op dit moment wordt het dak erop gelegd en begin volgend jaar zijn we wind- en waterdicht.

ContourenVerbouwing INTOS nieuwbouw nu zichtbaar

woensdag 25 november 2020

Er komt enorm veel bij kijken en het vergt veel energie en veerkracht van ons allen. In de eerste instantie is er de continue aandacht vanuit ons bouwteam, waar ook onze eigen mensen zich vrij voor hebben gemaakt. Daarnaast worden ook onze stellers ingezet waar nodig, waarbij zij de werkzaamheden van de aannemer aanvullen. Het is een proces waarbij diverse partijen nauw met elkaar moeten samenwerken en waarbij steeds weer de gezamenlijke doelen hoog in het vaandel blijven: de realisatie van een moderne werkomgeving op een duurzame manier gebouwd.

Onze collega’s die onder deze omstandigheden blijven doorwerken, moeten flexibel zijn. Met het bouwrijp maken van het bestaande gebouw, ontstaan er ongemakken zoals tocht of doorgangen van het ene naar het andere gebouw die veranderen. We zouden INTOS niet zijn als we ons daardoor uit het veld lieten slaan en we zien dat het plezier in het maken van mooie interieurs er nog onverminderd is. De huidige Corona-crisis is voelbaar, maar we mogen ons gelukkig prijzen met een voldoende stroom aan interessante opdrachten. Dit alles maakt dat wij met trots uitkijken naar de voltooiing van ons gebouw om daarin door te blijven gaan met wat we graag doen.

Voor meer informatie over onze verbouwing neem contact op met:

Jan Willem Spanjaart, Operations Director

E: janwillem.spanjaart@intos.nl

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

terug