Nieuws

INTOS groeit! uitbreiding bedrijfspand gestart.

INTOS groeit! uitbreiding bedrijfspand gestart.

INTOS is al sinds 1996 gehuisvest in het pand aan de Waarderweg 44 in de Waarderpolder in Haarlem. In 2000 is het pand uitgebreid met magazijnen en in 2016 is het naastgelegen pand aangekocht. Maar de groei van INTOS zet door en het moment is nu aangebroken waarop de twee panden samengevoegd worden.

Er is een periode overheen gegaan voordat het duidelijk werd hoe INTOS invulling wilde geven aan de groeiende behoefte aan ruimte. Het is een bekend vraagstuk; wil je verhuizen, wil je uitbreiden op een andere plek, wil je nieuwbouw of wil je op het bestaande pand de hoogte in bouwen? Het is een proces van inventarisatie naar de mogelijkheden en het wegstrepen van de voor- en nadelen. En soms komt er gewoon iets op je pad, in het geval van INTOS het naastgelegen pand wat te koop kwam te staan. Vanaf 2016 kon een belangrijke stap in uitbreiding van de capaciteit gezet worden in de vorm van werkplaatsen en opslag.

Al snel werd duidelijk dat op termijn de twee panden samengevoegd konden worden. En daarmee kon definitief richting gegeven worden aan de koers van de komende jaren. Na het doorlopen van alle benodigde procedures vanuit de Gemeente Haarlem, het voeren van de gesprekken met alle betrokken partijen en het nemen van vele besluiten, is het nu dan eindelijk zover! Onlangs zijn de sloopwerkzaamheden gestart. Bij het ontwerp van het “nieuwe” gebouw stond duurzaamheid centraal wat onder meer in het materiaalgebruik terug te zien zal zijn.  INTOS slaat daarmee de weg in naar een toekomst waarbij in een moderne werkomgeving de ontwikkeling en productie van innovatieve interieurs door kan groeien. 

 

Voor meer informatie over onze verbouwing neem contact op met:

Jan Willem Spanjaart, Operations Director

E: janwillem.spanjaart@intos.nl

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

terug