Nieuws

INTOS introduceert de hybride check-in balie

INTOS introduceert de hybride check-in balie

INTOS heeft een hybride balie ontworpen waarmee er op de traditionele wijze kan worden ingecheckt, maar die ook eenvoudig als self check-in en bag drop kan worden ingezet. De balie neemt geen extra ruimte in beslag en doordat het maatwerk is sluit hij naadloos aan bij de uitstraling van de luchthaven. De self check-in module kan binnen een nacht worden geïnstalleerd in bestaande balies.

Het ontwerp werd onthuld tijdens de luchthavenbeurs Inter Airport Europe in München dat vorige week plaatsvond. Er was veel interesse van de beursbezoekers en de reacties waren zeer positief. ‘Vooral de inbouwmodule sprak erg aan.’ Vertelt Carlo Kastelijns, Business Development Manager bij INTOS. ‘De vrijheid in het ontwerp van de balie en de techniek die je daarin geïntegreerd wil hebben werd door de beursbezoekers zeer positief ontvangen.’

De balie is bedacht om het gat tussen traditionele check-in en volledige self service in te vullen. Voor luchthavens die de passagier op beide manieren wil blijven inchecken en daarin flexibel willen zijn is deze balie ontworpen. Met één druk op de knop verander je de balie namelijk naar een self service check-in en bag drop.

 

 

terug