Nieuws

INTOS Lab Solutions op Labtechnology beurs

INTOS Lab Solutions op Labtechnology beurs

Op 1 en 2 oktober staat INTOS met Lab Solutions, haar gespecialiseerde lijn in laboratorium meubilair, op de Labtechnology beurs in De Jaarbeurs te Utrecht. Deze beurs is het grootste lab-gerelateerde evenement in de Benelux met zo’n 50 sprekers en 100 bedrijven die exposeren. INTOS Lab Solutions staat op stand L14 met haar beste labmeubilair en de Green Lab Service.

De beurs is een uitgelezen moment om te ontdekken hoe Lab Solutions als partner kan adviseren over de inrichting van een laboratorium. Wij denken mee over hoe het meubilair naadloos aansluit op de werkprocessen van het lab. Naast lab tafels, cleanrooms en zuurkasten bieden wij ook Green Lab Service. Een service waarmee herstel- en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd worden om het lab in topconditie te houden.

INTOS staat dit jaar in samenwerking met Bornel Equipment Services op de beurs. Er is dus ook een selectie aan apparatuur voor laboratoria te zien. Het beloven twee informatieve dagen te worden met interessante sprekers en vernieuwende ideeën.

Wil je Labtechnology ook bezoeken? Registreer je vooraf voor gratis entree. We hopen je bij onze stand L14 te zien!

 

Lees ook:

 

terug