Nieuws

INTOS opgenomen in het KRION Quality Network

INTOS opgenomen in het KRION Quality Network

INTOS is sinds 4 september 2019 de enige Nederlandse verwerker die is opgenomen in het KRION Quality Network. KRION is een solid surface materiaal ontwikkeld door de Porcelanosa Groep. INTOS werd gekeurd aan de hand van strenge toelatingseisen. Een extern bureau beoordeelde de kwaliteit van de verwerking van het materiaal en de technische vaardigheden van INTOS bleken ruim te voldoen aan de hoge standaarden die KRION heeft bepaald. Hiermee krijgt INTOS en de klant 10 jaar garantie.

krion_samples_intos_krion_quality_network.jpgKRION bestaat voor twee derden uit mineralen en is zeer goed te bewerken. Het kan thermo gebogen en naadloos onzichtbaar verlijmd worden, het is een niet-poreus en duurzaam materiaal wat antibacterieel en vuurvast is. INTOS werkt er daarom ook graag mee.

Het materiaal is perfect voor oppervlaktes die tegen een stootje moeten kunnen en makkelijk schoongemaakt dienen te worden. We gebruiken het daarom regelmatig voor bijvoorbeeld allerlei soorten balies in kantoren, ziekenhuizen en op luchthavens.’ Aldus Hans Mollen, inkoopmanager bij INTOS.

INTOS werkt al tientallen jaren met solid surface materialen en is dan ook een specialist op het gebied van het verwerken ervan. Het bedrijf beschikt over de grootste oven in de Benelux waarmee zeer grote oppervlakten in elke vorm te buigen zijn. Naast KRION bewerkt INTOS Corian en zijn zij ook lid van het Dupont Corian Quality Network.  

 

Lees ook:

 

terug