Nieuws

INTOS steunt openluchttheater Caprera

INTOS steunt openluchttheater Caprera

Het seizoen van het openluchttheater Caprera gaat het komende weekend weer van start. INTOS sponsort het openluchttheater in Bloemendaal al jaren. Ook komend seizoen steunen we dit mooie culturele initiatief. Er wordt een enorme diversiteit aan voorstellingen georganiseerd midden in de natuur. Deze combinatie zorgt voor een bijzonder avondje uit. INTOS is daarom trots om een bijdrage te leveren aan de lokale instelling en zo te helpen om deze te behouden.

INTOS neemt regelmatig klanten en relaties mee naar de voorstellingen. Bijvoorbeeld als afsluiting van een kennissessie, waarbij kennis over de interieurbouw uitgewisseld wordt. Na een interactieve middag kennis opdoen wordt de dag vaak afgesloten met een show in de buitenlucht. Ook binnen INTOS zelf genieten we van een bezoekje aan het theater.


caprera_openluchttheater_wandelpark_zuid_kennemerduinen_intos_sponsor_277x240.jpgCaprera is ruim 70 jaar geleden opgericht als een initiatief van honderd bevriende bloemendalers. Zij doneerden allemaal duizend gulden waarmee het bijzondere theater werd gebouwd. Wat begon als een lokale beweging is inmiddels uitgegroeid tot een van de mooiste openluchttheaters van Nederland. Naast een openluchttheater bestaat Caprera ook uit een prachtig wandelpark dat zo’n 40 hectare beslaat. Het is onderdeel van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en heeft een uniek ecosysteem met meer dan 180 verschillende planten en bomen en een meer. Een heerlijke plek om de zomer te vieren.

 

Het seizoen van 2019 start op zaterdag 4 mei en duurt tot en met zaterdag 21 september.

Voor meer informatie en kaartverkoop kijk op www.caprera.nu

 

terug