Nieuws

Nieuwe locatie Chanel in vertrouwde gracieuze stijl

Nieuwe locatie Chanel in vertrouwde gracieuze stijl

Een elegante en stijlvolle locatie van Chanel, ingericht door INTOS in samenwerking met de Franse architect PARALLEL Architecture Intérieure en Buro de Binnenstad. In de nieuwe Amsterdamse locatie huisvest een showroom en diverse trainingsruimtes voor (verkoop)medewerkers, van parfum tot accessoires. Een bijzonder project waar kwaliteit en details als belangrijkste waarden gelden.

In drie maanden tijd heeft INTOS een prachtig esthetische inrichting voor Chanel verwezenlijkt, volledig in zwart-wit tinten. Evenals het grootse merk beschikt de locatie over klasse, charme en stijl. Bijzonder detail zijn de 100 kilo wegende akoestische deuren van 70 millimeter dik met in gefreesde grepen, wat een logistieke uitdaging betrof. Tevens is er veel gebruik gemaakt van Corian, waaruit de ontvangstbalie, tafels en kasten zijn vervaardigd.

Alle werktekeningen zijn van het Nederlands vertaald naar het Frans, tot waardering van het Franse merk en mede hierdoor verliep de communicatie prettig en soepel. Voor de toekomst liggen al twee nieuwe opdrachten klaar vanuit de prettige samenwerking met Buro de Binnenstad. Zowel Chanel als INTOS is heel blij met het resultaat!

terug