Nieuws

Samenwerking met SIG is een feit

Samenwerking met SIG is een feit

Het zal menigeen niet ontgaan zijn. In de Waarderpolder is INTOS al even bezig met de realisatie van hun nieuwe pand, een prachtig stuk nieuwbouw wat door sommigen al bestempeld wordt als het mooiste pand van de Waarderpolder. De verbouwing is bijna klaar en daarmee is INTOS klaar voor het najaar van 2021.

 

Met de uitbreiding van dit nieuwe gedeelte zijn er ook extra werkzaamheden gekomen op facilitair gebied. Je kunt je voorstellen dat er bij een interieurbouwbedrijf als INTOS een heleboel gebeurd elke dag en dat dit het nodige onderhoud vereist. Waar de medewerkers van INTOS dagelijks druk bezig zijn om alle projecten in goede banen te lijden en de meest mooie interieurs voor klanten op te leveren, moet er uiteraard ook goed gezorgd worden voor het grote pand waar zij werkzaam zijn.

img_0702_2.jpg

Onlangs is INTOS in gesprek geraakt met een bijzondere organisatie die werkzaam is in onder andere Haarlem. De SIG is een kleinschalige professionele organisatie voor mensen met een beperking en/of autismeverwante stoornis in Midden- en Zuid-Kennemerland. De SIG biedt begeleiding op maat op alle levensgebieden: opvoeding, wonen, financiën/schulden, dagbesteding en sociale activering. 

img_0704_2.jpg

INTOS stelt de mens altijd centraal in alles wat ze doen, dat is goed te merken als je INTOS binnenstapt. Gisteren stapte het management van SIG samen met 2 cliënten binnen bij INTOS om de samenwerking aan te gaan en het contract te tekenen. Een bijzonder moment, want binnenkort zullen een aantal cliënten vanuit SIG zijn/haar toegevoegde waarde bieden door vast rond te lopen bij INTOS. Naast de keukenwerkzaamheden en het klaarzetten en afruimen van het buffet zullen de cliënten ook kleinere kantoorklusjes uitvoeren.

 

Wat INTOS betreft een perfecte match! Dit is niet alleen een win-win voor beide partijen op zakelijk gebied, maar gaat ook voor een heleboel gezelligheid en jeu zorgen binnen de muren van INTOS. Wij kijken in ieder geval erg uit naar hun komst en voorzien een prettige samenwerking met de bijzondere organisatie die SIG is.

 Voor meer informatie over INTOS, neem contact op met:
Tim van der Laan
E: Tim.vanderlaan@intos.nl

terug