Nieuws

SBB filmt de meubelmaker in opleiding bij INTOS

SBB filmt de meubelmaker in opleiding bij INTOS

Een cameraman op de werkvloer die onze praktijkbegeleider en stagiair meubelmaker op de voet volgt. Leuk, maar wat is de reden?

Erkend leerbedrijf sbb_3.jpg

De film wordt gemaakt door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Deze organisatie zorgt ervoor dat MBO-leerlingen kwalitatieve praktijkopleidingen kunnen volgen bij erkende leerbedrijven en dat deze leerbedrijven goed vindbaar zijn voor de leerlingen. INTOS is zo'n gecertificeerd erkend leerbedrijf.

Informeren over toekomstige beroep

sbb_2.jpgDe bij INTOS gemaakte film is onderdeel van het beroepenfilm-project van SBB en leidt tot een film over het beroep Allround meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer. Deze film, net als 300 andere beroepenfilms, heeft als doel om studie oriënterende MBO-leerlingen goed te informeren over hun mogelijk toekomstige beroep. Hierdoor krijgen zij een persoonlijk inkijkje in het praktijkleren door te zien hoe een stagiair en een gediplomeerd praktijkbegeleider op de werkvloer samenwerken en van elkaar leren.

Video in september online

Begin aankomend schooljaar zal de film op de site van SBB te zien zijn en uiteraard ook op de INTOS website.
Meer weten over hoe INTOS door middel van INTOP investeert in de opleiding en ontwikkeling van haar medewerkers? Check onze INTOP pagina.

terug