Nieuws

Wij zijn INTOS reeks ten einde!

Wij zijn INTOS reeks ten einde!

De meesten die INTOS kennen en volgen zal het niet zijn ontgaan. De video's die regelmatig online voorbij zijn gekomen op de verschillende kanalen van INTOS. Het hele jaar door hebben wij korte video's van ongeveer 1 minuut gedeeld die niet te missen zijn geweest. Het plan ontstond eind vorig jaar, waarin we bedachten dat het leuk zou zijn om buitenstaanders mee te nemen in het verhaal van INTOS. Wat houdt ons de hele dag bezig? Welke onderwerpen zijn relevant en vertelt mensen buiten INTOS wie we zijn en wat we doen?

Met dit idee zijn we gaan brainstormen en al gauw kwamen wij erachter dat er veel te vertellen is over ons bedrijf. Met als resultaat dat we nu met 20 korte video's een verhaal vertellen, waarin we laten zien wie we zijn, wat we doen en waar we mee te maken krijgen in onze dagelijkse werkzaamheden.

In deze video's nemen verschillende hoofdrolspelers je mee, met ieder een eigen onderwerp.  Mocht je INTOS nog niet kennen of informatie zoeken over een specifiek onderwerp, het is absoluut het kijken waard en geeft je veel kennis over ons bedrijf. Of het nu gaat om de producten waar we mee werken, de cultuur die in ons bedrijf heerst of hetgeen we doen in de richting van laboratoria, er komt heel veel aan bod.

Hier nog even een overzicht van de onderwerpen die centraal stonden:

1. Wat we doen

2. Historie

3. Afbouw

4. Corona

5. Verbouwing

6. Laboratoria

7. Mobiliteit

8. Facility Services

9. Solid Surface

10. Airports

11. Opleidingen

12. Veiligheid

13. Frezen

14. Medische sector

15. Hybride balie

16. Architecten

17. Duurzaamheid

18. Cultuur & Recruitment

19. Zuurkast

20. De verbouwing 2.0

 

Heb je een video gemist en zou je er een terug willen kijken? De playlist vind je hier:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLMJhotKT-YliwS-iv9I-UcCB-klyPkKdS

We hopen hiermee een bron van inspiratie te zijn voor anderen, en horen natuurlijk graag wat jullie van de video's vinden.

 

 

terug