Duurzaamheid

Maatschappelijke betrokkenheid

INTOS hecht vanuit maatschappelijke betrokkenheid aan duurzaam en milieubewust ondernemen. Al geruime tijd passen wij zoveel mogelijk duurzame materialen toe in onze projecten. Wij zijn FSC® en PEFC™ (licentiecode 30-31-061) gecertificeerd. Vanaf 2010 zijn we officieel partner van FSC® Nederland.

 fsc 1  fsc_nl.png  pefc.png

 

 

 

Recycling

Sinds 2011 zijn we aangesloten bij Fornature. Fornature zet zich in voor het gegarandeerd terughalen van producten na een bepaalde periode. Zo kunnen deze producten gerecycled worden of zelfs een tweede leven krijgen.

Ook door deel te nemen aan We Nudge, draagt INTOS bij aan het proces om overbodige materialen of producten een tweede kans te geven. Nudge is een social enterprise die mensen en organisaties verbindt om op een duurzame manier te ondernemen.

 fornature.png   we_nudge.png

Eigen MVO-logo

Om het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen INTOS te onderstrepen én een duidelijk gezicht te geven, heeft INTOS haar eigen MVO-logo ontwikkeld. Dit logo symboliseert Mens, Milieu en Maatschappij. Onze aandacht gaat namelijk verder dan alleen duurzaam omgaan met materialen & middelen. 

 coporate_responsibility.png


Interesse in duurzame samenwerking?