Team Arjan Andriessen

Vanaf mijn start bij INTOS heb ik alle kanten van het interieurbouwvak gezien. Daarmee is de passie voor mijn werk gegroeid. Ik zie in elk project, hoe ingewikkeld deze soms ook lijkt, een uitdaging om deze samen met mijn teamleden en andere collega’s op goede wijze af te ronden!

Binnen  mijn team werken we op een zeer doordachte wijze aan projecten. Het tot in de details uitwerken van zeer uiteenlopende interieurprojecten, van ziekenhuis tot laboratoria en van kantoorruimtes tot kinderspeelgebieden. Binnen al deze projecten zie je dat de liefde voor het meubelvak echt in ieders hart zit.

Die liefde voor het interieurvak uit in het resultaat, waarin we altijd streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit,  en in de gedreven, enthousiaste en nuchtere manier van aanpak. Ook schromen we niet om als we binnen ons team het juiste antwoord op een klantvraag niet weten, gebruik te maken van de expertise van andere collega’s. Zo benutten we ieders kennis en ervaring om tot een volledige passend interieur te komen!

Arjan Andriessen

Teamleider| Partner

Foto van Arjan Andriessen

Teamleden

Foto van Peter Oostdam

Peter Oostdam

Projectmanager
Peter.Oostdam@intos.nl
Foto van Fred van den Burg

Fred van den Burg

Werkvoorbereider | Engineer
Fred.vandenBurg@intos.nl
Foto van Guido Verhoog

Guido Verhoog

Werkvoorbereider | Engineer
Guido.Verhoog@intos.nl
Foto van Johan van Niekerken

Johan van Niekerken

Projectassistent
Johan.vanNiekerken@intos.nl
Foto van Ricardo Galdeij

Ricardo Galdeij

Werkvoorbereider | Engineer
Ricardo.Galdeij@intos.nl
+31(0)23 531 90 39