Team Business Development

"Met creatieve oplossingen, een scherp oog voor detail en een sterk teamgevoel waarin we elkaar aanvullen waar nodig, zorgen we ervoor dat alle deadlines gehaald worden. Doordat we echt samenwerken, loopt alles soepel door. Neem bijvoorbeeld de planning, die maken we in samenspraak met onze mensen uit de werkplaats zodat iedereen inspraak heeft en er hierdoor een breed draagvlak ontstaat. Zo zorgen we ook voor een duidelijke communicatie tussen kantoor en werkplaats.

Ons team is een hecht en jong team met een echte hands-on mentaliteit. Hoe complexer het project, des te leuker de uitdaging. Wij specialiseren ons in het realiseren van interieurelementen met uitgebreide detailleringen, ongewone vormen en een diversiteit aan materialen. We hebben hier veel ervaring in en kunnen daarom passend advies geven gedurende het engineeringsproces om zo samen met de opdrachtgever tot het gewenste eindproduct te komen. Naast een eindproduct dat de verwachtingen van de klant overtreft, staat ook het verlenen van hoogwaardige dienstverlening bovenaan. Dit doen we door mee te denken, advies te geven waar nodig en de klant zoveel mogelijk tegemoet te komen in de wensen. Door samen te werken komen we zo tot het hoogst haalbare resultaat.”

Binnen ons team zijn verschillende disciplines vertegenwoordigd. Van industrieel productontwerpen tot technische bedrijfskunde en marketing en communicatie. Het voordeel hiervan voor de teams, klanten en partners is dat we daardoor alle mogelijke vragen snel en adequaat kunnen beantwoorden. Het opzetten van nieuwe business modellen, verkennen van partnerships of marktkansen in binnen- én buitenland, het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten en het vermarkten ervan, het optimaliseren van de communicatie richting onze relaties; het valt allemaal onder Business Development bij INTOS. 

Het team Business Development is een belangrijk onderdeel van deze flexibele teamstructuur. Als niet-projectgestuurd team overzien we de activiteiten van de projectteams en signaleren we markt- en klantbehoeftes om INTOS verder in te laten ontwikkelen. Doordat we niet in de dynamiek van de projecten zitten, kunnen we de teams ondersteuning bieden in het krachtig uitvragen van complexe klantverzoek en het opzetten van een planmatige aanpak. Op die manier kunnen de projectteams de projecten weldoordacht uitvoeren en het door de klant beoogde resultaat werkelijkheid maken!

Hans Matze

Operations director I Partner

Foto van Hans Matze

Teamleden

Foto van Elise La Grouw

Elise La Grouw

Business Developer Sustainability
elise.lagrouw@intos.nl
+31(0)23 531 90 39
Foto van Roy Levinson

Roy Levinson

KAM Coördinator
info@intos.nl
+31(0)23 531 90 39
Foto van Luuk Beers

Luuk Beers

Business Developer Airports
Luuk.beers@intos.nl
+31(0)23 531 90 39