Team Business Development

Als teamleider van het Business Development team is het fantastisch om iedere dag met een team professionals samen te werken met als doel om de klantverwachting te overtreffen. Ik ben onder andere trots op dat INTOS vele luchthavens wereldwijd heeft ingericht van Europa, onder andere 14 luchthavens in Griekenland en diverse luchthavens in Afrika en het Midden-Oosten. Maar ook op de strategische partnerships die we hebben opgezet die onze business units versterken en op de bijdrage die we hebben geleverd aan het opzetten van ons eigen werkvoorbereidingsopleiding.

Binnen ons team zijn verschillende disciplines vertegenwoordigd. Van industrieel productontwerpen tot technische bedrijfskunde en marketing en communicatie. Het voordeel hiervan voor de teams, klanten en partners is dat we daardoor alle mogelijke vragen snel en adequaat kunnen beantwoorden. Het opzetten van nieuwe business modellen, verkennen van partnerships of marktkansen in binnen- én buitenland, het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten en het vermarkten ervan, het optimaliseren van de communicatie richting onze relaties; het valt allemaal onder Business Development bij INTOS. 

Het team Business Development is een belangrijk onderdeel van deze flexibele teamstructuur. Als niet-projectgestuurd team overzien we de activiteiten van de projectteams en signaleren we markt- en klantbehoeftes om INTOS verder in te laten ontwikkelen. Doordat we niet in de dynamiek van de projecten zitten, kunnen we de teams ondersteuning bieden in het krachtig uitvragen van complexe klantverzoek en het opzetten van een planmatige aanpak. Op die manier kunnen de projectteams de projecten weldoordacht uitvoeren en het door de klant beoogde resultaat werkelijkheid maken!

Jan-Willem Spanjaart

Manager Business Development

Foto van Jan-Willem Spanjaart

Teamleden

Foto van Carlo  Kastelijns

Carlo Kastelijns

Manager Business Development
carlo.kastelijns@intos.nl
Foto van Nienke Bokhorst

Nienke Bokhorst

Medewerker events & marketing
nienke.bokhorst@intos.nl
Foto van Bob Huisman

Bob Huisman

KAM Coördinator
bob.huisman@intos.nl
+31(0)23 531 90 39