Team Finance

Het tijdig en accuraat afhandelen van de financiële administratie rondom de gerealiseerd interieurprojecten, daar krijg ik energie van. Het geeft mij echt een kick als we richting iedereen die betrokken is bij een project onze afspraken nakomen en de project director, de klant  en de leverancier of onderaannemer tevreden is.

Net als in veel technische bedrijven is het team financiële administratie een beetje de vreemde eend in de bijt bij INTOS. Als stafafdeling zijn we minder belast met de hectiek van alle dag, maar vormen we de kritische partner voor directie en projectteams. Wij kijken met een scherp oog naar en adviseren over de te maken afspraken binnen een project. Na afloop zijn wij het die het eindresultaat voor INTOS ook concreet kunnen maken.

Ondanks dat we dagelijks met cijfers in de weer zijn, verliezen we het menselijke aspect niet uit het oog.  Ben trots op het feit dat we als team sociaal, benaderbaar en toegankelijk zijn. En we een klein kenniscentrum vormen die op foutloze wijze inzicht geeft in de huidige situatie van INTOS en tevens het toekomstperspectief helder kan schetsen.

Matthijs Lisser

Head of finance

Foto van Matthijs Lisser

Contact

Telefoon

+31(0)23 531 90 39


Teamleden

Foto van Ruben Gooijer

Ruben Gooijer

Medewerker administratie
Ruben.Gooijer@intos.nl
Foto van Sigrid Beens

Sigrid Beens

Projectcontroller
Sigrid.Beens@intos.nl
Foto van Sandy Heerschop

Sandy Heerschop

Medewerker administratie
Sandy.Heerschop@intos.nl
+31(0)23 531 90 39