Team Harry Spanjaart

Ik vind het een uitdaging om klanten advies te geven over hun interieurwensen en deze ook tot leven te brengen. Met ruim 45 jaar ervaring in de interieurbranche is het nog steeds een uitdaging om te komen tot de interieuroplossing die het beste past bij de wensen van de klant en zijn gebruikers. Geen klant is hetzelfde, geen enkele klantvraag is gelijk en dus ook de oplossing niet!

De kracht van de mensen die bij INTOS werken, ligt in de hoge mate van creativiteit en inventiviteit. We bedenken interieuroplossingen voor en samen met de klant. Binnen ons team en ook daar buiten stimuleer ik iedereen om buiten de kaders te denken en zo ook tot niet standaard  oplossingen te komen. Door de grote diversiteit en zelfstandigheid die medewerkers bij INTOS krijgen, ontwikkelen mensen zich snel en zijn ze gedreven om een bijdrage te leveren aan INTOS.

Onze mensen beschikken over een sterk visueel denkvermogen om ingewikkelde vormen gestalte te geven. Binnen ons team voeren we veel ontwikkelprojecten uit en zijn we sterk in het doorlichten van de toepasbaarheid van een ontwerp. Zo wordt het resultaat zowel mooi als praktisch! Door ons te blijven ontwikkelen kunnen we elke keer een hogere norm nastreven.  

Harry Spanjaart

Project director

Foto van Harry Spanjaart

Teamleden

Foto van Dennis Plug

Dennis Plug

Projectmanager
Dennis.Plug@intos.nl
Foto van Jim Koordes

Jim Koordes

Werkvoorbereider | engineer
Jim.Koordes@intos.nl
Foto van Marjo Gort

Marjo Gort

Projectassistent
Marjo.Gort@intos.nl