Team Human Resource

Gedreven word ik doordat ik vanuit mijn rol als HR manager INTOS verder kan helpen in haar ontwikkeling. Zo ben ik altijd op zoek naar de optimale werksituatie voor alle projectteams en afdelingen evenals voor de individuele medewerkers. Door mensen een spiegel voor te houden of ideeën met ze te delen, komen ze vaak tot nieuwe inzichten. Daar krijg ik energie van!

De recentelijke naamswijziging van onze HR afdeling naar Mens- & Teamzaken (MTZ) reflecteert precies waar wij voor staan. INTOS hecht enorm veel waarde aan alle INTOS’ers en ieders talenten. De mensen binnen INTOS maken immers wie we zijn en hoe we onze klanten bedienen. Deze nieuwe naam draagt meer uit dat de mens echt centraal staat.

Voor alle INTOS’ers vormen we een toegankelijke vraagbaak over allerlei arbeidsvoorwaardelijke aspecten en we bieden de persoonlijke begeleiding in inwerktrajecten, re-integratietrajecten en ontwikkelingstrajecten binnen INTOP.  Als team hebben we een grote bereidheid om te luisteren en tevens om in alle nuchterheid mee te denken over geschikte oplossingen. Uiteraard doen we dit op een discrete wijze, maar vooral ook met veel enthousiasme. Door af en toe een scheutje humor toe te voegen, dragen wij ook bij aan de informele sfeer bij INTOS en zorgen we ervoor dat zwaardere onderwerpen op een luchtige manier besproken kunnen worden.

Barbara Post

HR manager

Foto van Barbara Post

Contact

Telefoon

+31(0)23 531 90 39


Teamleden

Foto van Joke van Tol

Joke van Tol

Medewerker administratie
Joke.vanTol@intos.nl
Foto van Wendy Bakker

Wendy Bakker

HR medewerker
Wendy.Bakker@intos.nl
Foto van Myrthe Duijff

Myrthe Duijff

Medewerker recruitment & talentontwikkeling
Myrthe.Duijff@intos.nl
+31(0)23 531 90 39
Foto van Hilde Plak

Hilde Plak

HR medewerker
Hilde.plak@intos.nl
+31(0)23 531 90 39