Team Inkoop

De interieurbouw is mij met de paplepel ingegoten. Ik houd graag mijn kennis up-to-date en ben van nature geïnteresseerd in noviteiten en marktontwikkelingen. Door de enorme diversiteit aan projecten bij INTOS, maar ook door de verschillende fases waarin wij een bijdrage leveren aan de projecten (van offerte tot realisatie en onderhoud) doe ik elke keer weer nieuwe kennis op. Daar krijg ik echt energie van!

Als team Inkoop zoeken wij altijd naar wat het beste is voor INTOS. We selecteren niet enkel op prijs, maar zoeken vooral naar de beste mogelijkheden voor een specifieke klant op dat moment die uiteraard ook economisch verantwoord zijn.  We zijn nieuwsgierig van aard, zoeken graag alles tot de bodem uit, maar zijn ook sociaal en hebben de intentie om onze netwerken zo goed mogelijk te onderhouden.

We zijn een vraagbaak voor onze interne projectteams, maar fungeren ook als objectief adviseur richting architecten en projectmanagementbureaus soms zelfs voor projecten die INTOS niet zelf uitvoert. Voor klanten vanuit verschillende branches met een behoefte aan informatie over materialen en toepassingsmogelijkheden geven we ook Kennis- & Inspiratiesessies. Dat doen we heel graag!

Hans Mollen

Inkoopmanager

Foto van Hans Mollen

Contact

Telefoon

+31(0)23 531 90 39


Teamleden

Foto van Raffaëlla Acosta

Raffaëlla Acosta

Inkoper
Raffaella.Acosta@intos.nl