Team Maarten van Steenis

Toen ik na mijn opleiding Bouwkunde bij INTOS aan slag ging, had ik niet voorzien dat ik mij hier zo snel zou ontwikkelen. Zo ben ik gegroeid van calculator tot werkvoorbereider en project manager. Vanuit mijn huidige rol als Project Director ben ik verantwoordelijk voor de meer bouwkundige projecten in Shielding en Maincontracting, een groeiende tak binnen INTOS.

Het gave aan deze projecten vind ik dat ik een bijdrage lever aan de indeling van een pand.Doordat wij in basis een interieurbouwbedrijf zijn kunnen wij op die manier in een vroeg stadium ervoor zorgen dat de bouwkundige situatie dusdanig is voorbereid dat het beoogde interieur hier feilloos op aansluit.

Mijn team is in de basis compact, maar we werken nauw samen met de andere projectteams binnen INTOS. Dit omdat de bouwkundige constructie dus vaak een relatie heeft met het interieur. Ons team is daardoor makkelijk opschaalbaar. De flexibele samenstelling van mijn team, zorgt ervoor dat we altijd een goede combinatie vormen van specifieke interieurbouwkennis en algemenere bouwkundige kennis. Daardoor kunnen we onze klanten op een bredere manier bedienen. Dat zorgt voor efficiëntie en eenduidigheid, die prettig werkt voor onze klant en voor INTOS.

Maarten van Steenis

Project director

Foto van Maarten  van Steenis

Teamleden

Foto van Katinka Broekens

Katinka Broekens

Medical & Shielding verkoop
katinka.broekens@intos.nl
Foto van Ton Prins

Ton Prins

Project director I partner
ton.prins@intos.nl
Foto van Frank Blokdijk

Frank Blokdijk

Bouwkundig werkvoorbereider
frank.blokdijk@intos.nl