Team Maincontracting

Het team Maincontracting kan letterlijk bouwen op jarenlange ervaring. Wij doen afbouw en verbouwingen en werken daarbij nauw samen met de andere projectteams binnen INTOS die zich richten op het interieurmaatwerk. De korte onderlinge communicatielijnen dragen bij aan een efficiënt integraal projectproces.


Wij streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Met een gedegen voorbereiding worden alle raakvlakken tussen bouwkundige- en interieurdetails inzichtelijk gemaakt. Met de coördinatie in eigen hand, zijn aanpassingen in ontwerp of planning voor ons geen probleem. Al vroeg in het ontwerpproces kunnen wij de architect adviseren waar nodig om binnen budget zijn ontwerp te realiseren.

 

Circulair bouwen

INTOS is continue op zoek naar innovatieve manieren om duurzaam en verantwoord te werken. Ook in onze rol als maincontractor streven we naar een circulaire manier van bouwen.

 

Het team is in de basis compact, maar we werken nauw samen met de andere projectteams binnen INTOS. Dit omdat de bouwkundige constructie dus vaak een relatie heeft met het interieur. De flexibele samenstelling tussen ons team en de overige teams, zorgt ervoor dat we altijd een goede combinatie vormen van specifieke interieurbouwkennis en bouwkundige kennis. Daardoor kunnen we onze klanten op een bredere manier bedienen in interieur afbouw. Dat zorgt voor efficiëntie en eenduidigheid, die prettig werkt voor onze klant en voor INTOS.

 

Team Maincontracting

Teamleider

Foto van Team Maincontracting

Contact

Telefoon

+31(0)23 531 90 39


Teamleden

Foto van Katinka Broekens

Katinka Broekens

Medical & shielding verkoop
katinka.broekens@intos.nl
Foto van Maarten  van Steenis

Maarten van Steenis

Bouwkundig projectmanager
maarten.vansteenis@intos.nl
023-5319039