Team Phil Rijkhoff

Ik ben er trots op dat ik een bijdrage kan leveren aan de goede naam en professionele reputatie van INTOS in onze branche door complexe interieurgerelateerde vraagstukken van klanten op te lossen. Door de gezamenlijke kennis continue met elkaar te delen en ook in de uitvoering nauw samen te werken, komen we altijd tot een resultaat die past binnen de gestelde tijd en kwalitatief sterk is. Daar haal ik mijn voldoening uit!

Als team zijn we goed in staat om op efficiënte en creatieve wijze tot een resultaat te komen waar iedereen tevreden over is.  Doordat we vaak gevraagd worden voor vernieuwde interieuroplossingen, denken we vanuit innovatie en werken we veel met nieuwe materialen. Daardoor blijven we onszelf uitdagen en tevens ontwikkelen.

Het is heel speciaal dat iedereen bij INTOS voor elkaar klaar staat, zowel binnen ons team als de teams onderling. We werken hecht samen, waardoor specialistische ervaring gedeeld wordt. Dat werpt zijn vruchten af, dat hoor ik ook terug van klanten. Daar doe je het tenslotte voor!

Phil Rijkhoff

Project director I partner

Foto van Phil Rijkhoff

Teamleden

Foto van Ed van Blaaderen

Ed van Blaaderen

Calculator | partner
Ed.vanBlaaderen@intos.nl
Foto van Yilmaz van der Hart

Yilmaz van der Hart

Werkvoorbereider | engineer
Yilmaz.vanderHart@intos.nl
Foto van Jacques Faure

Jacques Faure

Werkvoorbereider | engineer
Jacques.Faure@intos.nl
Foto van Rob Ursem

Rob Ursem

Projectcoördinator
Rob.Ursem@intos.nl