Team Phil Rijkhoff

Ik ben er trots op dat ik een bijdrage kan leveren aan de goede naam en professionele reputatie van INTOS in onze branche door complexe interieurgerelateerde vraagstukken van klanten op te lossen. Door de gezamenlijke kennis continue met elkaar te delen en ook in de uitvoering nauw samen te werken, komen we altijd tot een resultaat die past binnen de gestelde tijd en kwalitatief sterk is. Daar haal ik mijn voldoening uit!

Als team zijn we goed in staat om op efficiënte en creatieve wijze tot een resultaat te komen waar iedereen tevreden over is.  Doordat we vaak gevraagd worden voor vernieuwde interieuroplossingen, denken we vanuit innovatie en werken we veel met nieuwe materialen. Daardoor blijven we onszelf uitdagen en tevens ontwikkelen.

Het is heel speciaal dat iedereen bij INTOS voor elkaar klaar staat, zowel binnen ons team als de teams onderling. We werken hecht samen, waardoor specialistische ervaring gedeeld wordt. Dat werpt zijn vruchten af, dat hoor ik ook terug van klanten. Daar doe je het tenslotte voor!

Phil Rijkhoff

Teamleider I Partner

Foto van Phil Rijkhoff

Teamleden

Foto van Lars Boon

Lars Boon

Calculator | Engineer
Lars.Boon@intos.nl
Foto van Rob Ursem

Rob Ursem

Projectcoördinator
Rob.Ursem@intos.nl
Foto van Thijs Leemreize

Thijs Leemreize

Projectmanager
Thijs.Leemreize@intos.nl
Foto van Marco van Damme

Marco van Damme

Werkvoorbereider | Engineer
Marco.vanDamme@intos.nl
Foto van Lisa Langestraat

Lisa Langestraat

Werkvoorbereider | Engineer
lisa.langestraat@intos.nl
Foto van John Krul

John Krul

Teamleider
john.krul@intos.nl
+31(0)23 531 90 39