Communicatiemedewerker

In deze functie als Communicatiemedewerker (voor minimaal 32 uur) ondersteun je met diverse communicatiemiddelen de projectteamleiders en directie van INTOS in het versterken van hun relatiebeheer. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het creëren van content voor de interne en externe communicatiekanalen (online en offline) en schakel je met uiteenlopende partijen zoals een vormgevingsbureau en webbeheerder ten behoeve van de realisatie van nieuwe en bestaande communicatie-uitingen.

Over INTOS

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en interieurbouw. Door interieurs te maken, waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt. INTOS is één van de grootste interieurbouwbedrijven in Nederland, maar is georganiseerd in compacte teams. Hierdoor werk je met een vaste groep aan collega’s samen waarmee je van begin tot eind projecten realiseert. Opdrachtgevers van INTOS zijn onder andere Schiphol, Rijksvastgoedbedrijf, Hudson’s Bay, Randstad en het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). We hechten veel waarde aan onze bedrijfscultuur, die getypeerd kan worden als betrokken, persoonlijk, professioneel, nuchter en informeel.

Meer zien van onze bedrijfscultuur? Check hier onze INTOS cultuurfilm.

Jouw werkdag als Communicatiemedewerker

Na binnenkomst bij INTOS check je jouw mailbox om te kijken welke verzoeken en vragen er binnen zijn gekomen met betrekking personeelswisselingen, afgeronde projecten en sponsoraanvragen. Naar aanleiding van de mail over een project loop je bij de desbetreffende collega(’s) langs om extra informatie en bijbehorend beeldmateriaal op te vragen voor een intern en extern bericht. Je laat de teksten vervolgens goedkeuren en zet ze op intranet, de website en LinkedIn. Zo handel je ook andere aanvragen af. Nog net voor de pauze neem je contact op met de drukker om te zorgen dat de door jou geschreven nieuwe brochures goed en tijdig worden geleverd.

Tussen de middag bij INTOS maak je gebruik van de verzorgde lunch in de kantine of maak je buiten een wandeling. Daarna ga je met de fotograaf naar het hoofdkantoor van een grote retailorganisatie. Je hebt zelf de afspraak ingepland en je weet op locatie precies welke onderdelen door INTOS zijn gemaakt en dus gefotografeerd moeten worden. Bij terugkomst op kantoor schrijf je een interview uit voor het interne magazine, de INTOS Courant. Je herschrijft dit interview tot een compact en zakelijk bericht, zodat het ook als nieuwsbericht op de website en LinkedIn geplaatst kan worden. Voor de planning en de uitvoering van de Courant schakel je met het vormgevingsbureau en de drukker. Aan het eind van de dag heb je nog een afspraak ingepland voor de beurs waar INTOS over vijf maanden op staat. Je inventariseert welke communicatiemiddelen er nodig zijn, van advertenties tot productsheets en presentaties, zodat de standhouders INTOS op de juiste manier kunnen representeren. Morgen werk je de vergaarde input uit tot een plan, zodat je zeker weet dat al deze middelen op tijd beschikbaar zijn. Rijdend naar huis kijk je terug op een lekkere werkdag!

Wij zoeken

Kennis & ervaring

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die beschikt over:
- HBO diploma in communicatie, media of journalistiek met minimaal 1 of 2 jaar werkervaring
- Basiskennis heeft van Photoshop en CMS systemen
- Goede schriftelijke en mondelinge taalvaardigheden bezit (Nederlands & Engels)
- Sterke organisatorische vaardigheden heeft en goed weet om te gaan met deadlines

Jij als persoon

Jij hebt een enthousiaste, proactieve en leergierige werkhouding. Je voelt je als een vis in het water in een productieomgeving en weet, ondanks dat de focus op het realiseren van projecten voor klanten ligt, toch vol energie input uit jouw collega’s te halen. Dit heb je immers nodig om de communicatiemiddelen een sterk inhoudelijk karakter te geven. Ben je daarnaast ook creatief en doortastend? Schakel je met gemak met verschillende mensen en partijen, van drukkers tot uitgevers en stichtingen of goede doelen? En werk je ook in een dynamische organisatie op een gestructureerde manier?

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, dan horen we heel graag van jou!

Wij bieden

Een laagdrempelige en familiaire werkomgeving binnen een vakspecialistisch en dynamisch bedrijf. Bij INTOS zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Het speciaal voor en door INTOS gecreëerde INTOP, het INTOS Ontwikkelingsplan, faciliteert elke INTOS’er in het optimaal benutten van zijn of haar talent.

Bij INTOS houden we ook van gezelligheid. Zo genieten we jaarlijks met elkaar van een voorjaarsborrel tot een weekendje weg en van een zomerse barbecue tot een uitgebreid kerstfeest, waar familieleden ook welkom zijn. Ook heeft INTOS een actieve Personeelsvereniging die minstens twee keer per jaar leuke uitjes organiseert. Om nog maar niet te spreken van de wekelijkse bootcamplessen waar INTOS’ers gratis aan mee kunnen doen, de optionele volledig verzorgde lunch en de altijd goed gevulde fruitschaal. Kortom: een gezond uitdagende omgeving!

Informatie & sollicitatie

Wil je meer weten over deze functie? Stuur dan een mail met jouw vragen naar Jan Willem Spanjaart, JanWillem.Spanjaart@intos.nl. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en CV naar werken@intos.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.