Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Foto bij BDO Amstelveen
Vorige Volgende
Business, Retail & Non-profit
BDO Amstelveen

Opdrachtgever:
BDO
Projectomschrijving:
Het kantoor van BDO in Amstelveen werd gerevitaliseerd en heringericht. Architectenbureau M+R interior architecture ontwierp een prachtig interieur en vroeg INTOS om de maatwerk meubels te realiseren.
Geleverde diensten:
engineering, productie, (bouwkundige) installatie
Architect:
M+R interior Architecture
Fotograaf:
Studio de Winter

BDO Amstelveen

Het kantoor van BDO in Amstelveen werd gerevitaliseerd en heringericht. Architectenbureau M+R interior architecture ontwierp een prachtig interieur en vroeg INTOS om de maatwerk meubels te realiseren.

Klantaanvraag

Het BDO kantoor in Amstelveen bestaat uit vijf verdiepingen en omvat zo’n 4.500 m2. Een belangrijk onderdeel van het nieuwe ontwerp van M+R interior architecture was transparantie. Dit werd gecreëerd door open ruimtes die verdeeld worden in verschillende zitgebieden door hoge plantenbakken. Alles in de kleuren en met materialen die in de nieuwe corporate identity van BDO passen.

Aanpak

INTOS deed alle werkzaamheden in vier fases. We maakte alle  plantenbakken die als scheidingswanden dienen. De maatwerk kasten zijn gefineerd met donker- en lichtgrijs eikenhout. Een leuk detail van de kasten is dat er een schuine verticale plank in verwerkt is. We hebben afgeschermde treinzit spreekruimtes gemaakt met aangrenzende pantry’s. Voor het openbare eet- en werkcafé hebben wij de banken met daarachter grote plantenbakken gecreëerd en een wereldkaart als wanddecoratie gemaakt. Bij het restaurant horen verschillende uitserveerbalies die gedeeltelijk zijn gefineerd met lichtgrijs eikenhout. De werkbladen zijn van Belgisch hardsteen gemaakt. Daarnaast hebben wij ook de receptiebalie met verwerkte verlichting en het zwevende plafond gerealiseerd.

Resultaat

Het resultaat is een licht en ruimtelijk kantoor met veel groen, dat zorgt voor een goede atmosfeer. Het nieuwe interieur is zeer positief ontvangen door de eindgebruikers.

Opdrachtgever:
BDO
Architect:
M+R interior Architecture
Fotograaf:
Studio de Winter

Andere interessante projecten:

Wat kan INTOS voor uw bedrijf betekenen?

Neem contact op