Foto bij Wagamama Max Euweplein Amsterdam
Foto bij Wagamama Max Euweplein Amsterdam
Foto bij Wagamama Max Euweplein Amsterdam
Foto bij Wagamama Max Euweplein Amsterdam
Foto bij Wagamama Max Euweplein Amsterdam
Foto bij Wagamama Max Euweplein Amsterdam
Foto bij Wagamama Max Euweplein Amsterdam
Foto bij Wagamama Max Euweplein Amsterdam
Foto bij Wagamama Max Euweplein Amsterdam
Foto bij Wagamama Max Euweplein Amsterdam
Foto bij Wagamama Max Euweplein Amsterdam
Foto bij Wagamama Max Euweplein Amsterdam
Foto bij Wagamama Max Euweplein Amsterdam
Foto bij Wagamama Max Euweplein Amsterdam
Foto bij Wagamama Max Euweplein Amsterdam
Foto bij Wagamama Max Euweplein Amsterdam
Vorige Volgende
Business, Retail & Non-profit
Wagamama Max Euweplein Amsterdam

Opdrachtgever:
Wagamama
Projectomschrijving:
De inrichting van de restaurantketen Wagamama moest na 18 jaar vernieuwd worden naar hun nieuwe concept en uitstraling. INTOS maakte het meubilair van onder andere de Amsterdamse vestiging op het Max Euweplein en plaatste dit binnen vier weken.
Geleverde diensten:
engineering, productie, (bouwkundige) installatie, onderhoud
Architect:
Judith ten Kate - Studio SAAM
Fotograaf:
Michel Claus

Wagamama Max Euweplein Amsterdam

De inrichting van de restaurantketen Wagamama moest na 18 jaar vernieuwd worden naar hun nieuwe concept en uitstraling. INTOS maakte het meubilair van onder andere de Amsterdamse vestiging op het Max Euweplein en plaatste dit binnen vier weken.

Klantaanvraag

De vaste lange tafels moesten vervangen worden door kleinere tafels en verschuifbare zitplaatsen. Er moest een nieuwe bar komen, vaste houten banken, donkere scheidingspanelen en houten kasten. Het gehele restaurant moest binnen vier weken opgeleverd worden.

Aanpak

Het restaurant sloot vier weken lang de deuren om de verbouwing te kunnen realiseren. Dit korte tijdsbestek vergde een uiterst efficiënte planning en heldere communicatie tussen alle partijen die bij de verbouwing betrokken waren. Er is veel Krion  gebruikt, wat een zeer geschikt materiaal is voor bijvoorbeeld een keukenuitgifte  omdat het makkelijk schoon te houden is. Ook is er veel notenhout en messing gebruikt. Een leuk detail is het hergebruik van de massief houten tafelbladen, deze zijn gezaagd en gefreesd zodat ze als zittingen konden worden gebruikt.

Resultaat

Het resultaat is een ruimtelijk en modern restaurant geheel volgens het nieuwe concept van de restaurantketen. Zoals tijdens de eerdere samenwerking met Wagamama Utrecht zijn er hoogstaande kwaliteit meubels geplaatst in een zeer korte doorlooptijd. Een snel én succesvol afgerond project.

Opdrachtgever:
Wagamama
Architect:
Judith ten Kate - Studio SAAM
Fotograaf:
Michel Claus

Andere interessante projecten:

Wat kan INTOS voor uw bedrijf betekenen?

Neem contact op