Renovatie

 

Ook voor renovaties is INTOS uw partner! Met onze kennis van de bouwkundige onderdelen van een ruimte kunnen wij flexibel inspelen op het eisenpakket vanuit het bestek en de tekeningen. In goed overleg met de betrokkenen, maar vooral ook met onze opdrachtgever, ontwikkelen we een voorstel, voorzien we in 3-D tekenwerk en maken we in een lean-planning die de vlotte doorloop moet waarborgen. Uiteraard zijn we wendbaar wanneer nodig, een renovatieproject kan immers zorgen voor onverwachte uitdagingen. Regelmatig overleg is belangrijk, het stelt ons in staat alle onderaannemers op tijd in te plannen, en ook om de architect en opdrachtgever op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

''Met onderhoud van INTOS blijft al uw speciaal meubilair in top conditie''

Marnix Heemskerk,
Project Manager Maintenance

Verleng de levensduur van uw interieur

De uitstraling van uw interieur is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsidentiteit. Behoud van de juiste uitstraling zit in finesse en details. INTOS begrijpt dit als geen ander. Laat uw interieur regelmatig onderhouden en laat onvolkomenheden tijdig bijwerken. Niet alleen behoudt u zo de gewenste uitstraling, u verlengt er ook de levensduur van uw interieur mee. En dat scheelt op termijn aanzienlijk in kosten.

Volledig afgestemd op uw wensen

Of u nu eenmalig preventief onderhoud wilt laten uitvoeren of periodiek, bij INTOS kan het allemaal. Uw wensen zijn hierin leidend. INTOS biedt verschillende preventieve onderhoudsoplossingen aan, al dan niet op contractbasis. Ook een volledige verzorgde onderhoudsmodule behoort tot de mogelijkheden. INTOS werkt met een eigen bewezen onderhoudsregistratiesysteem. Zo kunnen wij onze klanten altijd een overzichtelijke en eenvoudige terugkoppeling bieden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Elk onderhoudspakket kan volledig afgestemd worden op uw wensen.

Bedrijven waarvoor wij preventief onderhoud verzorgen:

 Vraag nu advies aan