Werken bij INTOS

''Gemene delers van INTOSers zijn hun daadkracht, ambitie, enthousiasme, eigen initiatief en gedrevenheid''

Barbara Post,
HR manager

Wat is INTOS voor bedrijf?

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en (interieur)bouw. Door interieurs te maken, waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt.

INTOS is één van de grootste interieurbouwbedrijven in Nederland, maar is georganiseerd in 8 projectteams. Hierdoor werk je met een vaste groep aan collega’s samen waarmee je van begin tot eind projecten realiseert. Opdrachtgevers van INTOS zijn onder andere Schiphol, ING, Google, het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en internationale luchthavens. Wij zijn actief in diverse branches wat ons een financiële stabiele positieve geeft.

INTOS cultuur

De INTOS cultuur maakt ons uniek. Richting onze opdrachtgevers maar ook richting onze medewerkers. De INTOS cultuur is te omschrijven als nuchter, professioneel en persoonlijk. Een cultuur waar werkplezier en samenwerken centraal staan Wat betekent dat voor jou als je bij ons komt werken?

We zijn nuchter in onze aanpak. Dus hoe groot of klein het project of hoe bekend of onbekend de opdrachtgever ook is, we laten ons niet gek maken, maar behouden de rust om altijd kwaliteit te leveren. Onze opdrachtgevers kunnen er op die manier altijd op vertrouwen dat we onze afspraken nakomen en voor een professionele oplevering zorgen. Voor jou betekent dat dat je werkt met mensen die het hoofd koel weten te houden ondanks de grote druk die soms op projecten ligt. De taken worden goed verdeeld en de planning is ook voor jou inzichtelijk. Jij krijgt het vertrouwen jouw bijdrage te leveren aan het project en de oplevering van een project is echt een teamprestatie. Onze nuchterheid staat een goede relatie met onze opdrachtgevers niet in de weg. We zijn oprecht betrokken bij elk project en we hebben veel persoonlijk contact met onze opdrachtgevers.

Bij INTOS werk jij met collega’s die ambitieus zijn en zich bij elk project opnieuw laten uitdagen. Ze zijn enthousiast en gedreven om met hun team de mooiste interieurs te maken en te onderhouden. Ook regent het ideeën onder collega’s om ons werk makkelijker of beter te maken. INTOS moedigt iedereen met goede ideeën aan en geeft iedereen de ruimte om deze verder te verkennen en vervolgens ook uit te voeren. Ondernemendheid zit in onze genen! INTOS kijkt bovendien naar wat jij leuk vindt en goed kan, zodat jij werk doet waar je plezier aan beleefd. Jij zal ervaren dat de mens bij ons écht centraal staat. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij iedere dag met plezier naar INTOS toe komt!

Doordat INTOS in compacte teams verdeeld is, kan je ondanks de grootte van ons bedrijf makkelijk aankloppen bij diverse collega’s in de organisatie binnen en buiten jouw eigen team. Vragen zijn snel beantwoord en oplossingen gauw gevonden! 

Meer zien van onze bedrijfscultuur? Bekijk hier onze INTOS cultuurfilm. 

 

INTOP

Bij INTOS barst het van talenten! Om te zorgen dat iedereen zijn of haar talenten optimaal kan benutten, heeft INTOS INTOP opgezet, het INTOS Ontwikkelingsplan. Van praktische tot theoretische ontwikkeling, met INTOP behalen INTOS'ers de top van hun eigen talent. Hoe we dat doen? Bekijk onze video!

 

 

Vacatures

INTOS  is een groeiende organisatie. Wij zijn dan ook per direct op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de volgende functies:

Heb je vragen over één van deze vacatures? Stuur Myrthe een Whatsapp berichtje of bel naar 06 40 74 34 34.
myrthe_duijff_photo.png

Sollicitatieproces

1. Solliciteer !
Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Vul het formulier in!

2. Kennismakingsgesprek
Jouw sollicitatie bekijken wij zorgvuldig en binnen maximaal twee weken weet je of we je uitnodigen voor een eerste kennismakingsgesprek. Dit gesprek is met onze recruiter Myrthe en de teamleider die een nieuwe medewerker voor zijn team zoekt. Tijdens dit gesprek leren wij jou graag beter kennen en vertellen we je natuurlijk ook graag meer over INTOS!

3. Tweede gesprek (afhankelijk van de functie)
Zijn we beiden enthousiast na het eerste gesprek? Dan volgt een tweede gesprek met twee andere mensen. Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de match met de functie én op de match van jou als persoon met INTOS.

4. Voorstel voor indiensttreding
Zijn wij én jij enthousiast? We doen je een voorstel om om bij INTOS aan de slag te gaan!

5. Contract
Wij maken het contract voor je en na het zetten van jouw (digitale) krabbel ben je er klaar voor om een echte INTOS’er te worden! Welkom!

sollicitatieproces_stroomdiagram.png

Stages & BBL plekken

Zit jij op school en wil je graag ervaring opdoen bij een erkend leerbedrijf? Wij hebben verschillende stagemogelijkheden en leerplekken op verschillende afdelingen:

Heb je vragen over één van deze vacatures? Stuur Hilde een mail naar stage@intos.nl of bel naar +31 23 8100 916.
hilde5

Open sollicitaties

Ben jij een ervaren en gedreven professional of een enthousiaste starter en heb je belangstelling voor het meubelvak en/of affiniteit met interieurbouw? INTOS heeft behoefte aan nieuw talent, van meubelmaker tot projectleider (bouw) en van administratief medewerker tot CAD-tekenaar. INTOS is een informeel bedrijf dat ruime kansen biedt aan talentvolle en enthousiaste medewerkers.

Ben jij iemand waar wij niet omheen kunnen? Stuur ons jouw sollicitatie via onderstaand formulier!

 

 Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.