Werken bij INTOS

''Gemene delers van INTOSers zijn hun daadkracht, ambitie, enthousiasme, eigen initiatief en gedrevenheid''

Barbara Post,
HR manager

INTOS cultuur

INTOS hecht aan haar eigen cultuur die te omschrijven is als betrokken, betrouwbaar, persoonlijk, professioneel, nuchter en informeel. Gemene delers van veel INTOS'ers zijn daadkracht, ambitie, enthousiasme, eigen initiatief en gedrevenheid. INTOS heeft een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen. Er is veel wederzijds respect voor elkaar en er heerst een collegiale, informele sfeer. 

 

INTOP

Bij INTOS barst het van talenten! Om te zorgen dat iedereen zijn of haar talenten optimaal kan benutten, heeft INTOS INTOP opgezet, het INTOS Ontwikkelingsplan. Van praktische tot theoretische ontwikkeling, met INTOP behalen INTOS'ers de top van hun eigen talent. Hoe we dat doen? Bekijk onze video!

 

 

Vacatures

INTOS  is een groeiende organisatie. Wij zijn dan ook per direct op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de volgende functies;

Heb je vragen over één van de vacatures? Stuur Myrthe een Whatsapp berichtje of bel naar 06 40 74 34 34.

Stages & BBL plekken

Zit jij op school en wil je graag ervaring opdoen bij een erkend leerbedrijf? Wij hebben verschillende stagemogelijkheden en leerbanen op verschillende afdelingen:

Nog vragen? Bel naar Hilde op: +31 (0)23 531 48 21.

Open sollicitaties

Ben jij een ervaren en gedreven professional of een enthousiaste starter en heb je belangstelling voor het meubelvak en/of affiniteit met interieurbouw? INTOS heeft behoefte aan nieuw talent, van meubelmaker tot projectleider (bouw) en van administratief medewerker tot CAD-tekenaar. INTOS is een informeel bedrijf dat ruime kansen biedt aan talentvolle en enthousiaste medewerkers.

Ben jij iemand waar wij niet omheen kunnen? Stuur ons jouw sollicitatie via onderstaand formulier!

 

 Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.