Onderhoudscoördinator

Als onderhoudscoördinator coordineer jij de onderhoudsmeldingen die binnenkomen in ons meldingensysteem. Jij bent de schakel tussen de klant, leverancier en onze eigen monteurs.

Over INTOS

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en interieurbouw. Door interieurs te maken, waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt. INTOS is één van de grootste interieurbouwbedrijven in Nederland, maar is georganiseerd in compacte teams. Hierdoor werk je met een vaste groep aan collega’s samen waarmee je van begin tot eind projecten realiseert. Opdrachtgevers van INTOS zijn onder andere Schiphol, Rijksvastgoedbedrijf, Hudson’s Bay, Randstad en het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). We hechten veel waarde aan onze bedrijfscultuur, die getypeerd kan worden als betrokken, persoonlijk, professioneel, nuchter en informeel.

Meer zien van onze bedrijfscultuur? Check hier onze INTOS cultuurfilm.

Jouw werkdag als Onderhoudscoördinator

Na binnenkomst bij INTOS open je het Maintenance Dashboard om te checken welke onderhoudsmeldingen zijn binnengekomen. Je gaat gelijk aan de slag met de eerste melding! Je belt de leverancier en schakelt met de klant wanneer de melding opgelost gaat worden. Nadat je duidelijk hebt genoteerd wat er moet gebeuren en welk gereedschap er nodig is om de klus te klaren neem je met de monteur door wat er op locatie moet gebeuren. Ondertussen komt er een andere monteur terug van een klus. Je sluit de melding en zorgt dat de afrekening wordt gemaakt.  Inmiddels is het alweer lunchtijd en schuif je aan bij onze gezamenlijke lunch. Na de lunch zie je dat er een spoedmelding is binnengekomen. Jij schakelt meteen door een monteur die al in de buurt is te bellen en door te nemen wat er moet gebeuren om de melding op te lossen. Vandaag heb je weer een hoop kunnen betekenen voor de klant. De dag sluit jij sportief af door deel te nemen aan onze INTOS bootcamp!

Verantwoordelijkheden

  •        Uitzetten en volgen van acties die voortvloeien uit het Maintenance Dashboard (ons meldingensysteem)
  •        Afstemming met de klant, leveranciers en onze eigen monteurs
  •        Informatie van de klant omzetten in nieuwe acties

Wij zoeken

Kennis & ervaring

  • Een afgeronde MBO-opleiding bij voorkeur in de richting van Bouwkunde of Werktuigbouwkunde en hebt  affiniteit met de interieurbranche
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Commerciële affiniteit is een must

Jij als persoon

  • Jij snapt als geen ander de uitdrukking ‘klant is koning’
  • Je bent proactief en gestructureerd
  • Je bent communicatief sterk
  • Je bent sterk in woord en geschrift, in zowel Engels als Nederlands

Wij bieden

Een laagdrempelige en familiaire werkomgeving binnen een vakspecialistisch en dynamisch bedrijf. Bij INTOS zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Het speciaal voor en door INTOS gecreëerde INTOP, het INTOS Ontwikkelingsplan, faciliteert elke INTOS’er in het optimaal benutten van zijn of haar talent.

Bij INTOS houden we ook van gezelligheid. Zo genieten we jaarlijks met elkaar van een voorjaarsborrel tot een weekendje weg en van een zomerse barbecue tot een uitgebreid kerstfeest, waar familieleden ook welkom zijn. Ook heeft INTOS een actieve Personeelsvereniging die minstens twee keer per jaar leuke uitjes organiseert. Om nog maar niet te spreken van de wekelijkse bootcamplessen waar INTOS’ers gratis aan mee kunnen doen, de optionele volledig verzorgde lunch en de altijd goed gevulde fruitschaal. Kortom: een gezond uitdagende omgeving!

Informatie & sollicitatie

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en CV naar werken@intos.nl. Wil je meer weten over deze functie? Stuur dan een mail (werken@intos.nl) of bel ((0)23-531 9039) naar Nadia Bersee.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.