Leerling meubelsteller


Als leerling meubelsteller bij INTOS ben je werkzaam in onze buitendienst. Dit houdt in dat je op verschillende locaties bij onze opdrachtgevers stelwerkzaamheden verricht. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar in teamverband met een ervaren meubelsteller. INTOS maakt maatwerk, wat uiteenloopt van een kastenwand tot een complete kantoor inrichting. Jij gaat als leerling meubelsteller dagelijks naar opdrachtgevers om het op maat gemaakte meubilair te gaan monteren. Binnen deze functie is er alle ruimte om het vak intern te leren!

Wat ga je doen?

Als leerling meubelsteller ga je samen met een ervaren meubelsteller de werkzaamheden uitvoeren op locatie. Dit houdt onder andere in:

  • Monteren van meubels;
  • Afwerken van meubels voor een kwalitatief eindresultaat.

Zo ziet een dag als leerling meubelsteller eruit!

Jouw dag begint vroeg, als vroege vogel ben jij al om 6:30 uur bij INTOS. Je drinkt een kopje koffie of thee en vervolgens laad je samen met je collega jullie monteursbus in met het benodigde materiaal en een uitgebreide gereedschapskist, waarmee jullie het meubilair goed kunnen opbouwen.  Onderweg bespreken jullie de aanpak voor op locatie, zodat jullie daar direct aan de slag kunnen. Op locatie, vandaag het hoofdkantoor van een filmproductiebedrijf, staan de onderdelen van de te installeren meubels klaar die jij samen met een andere meubelsteller gaat monteren. Samen met je collega bouw je de meubels stuk voor stuk op en zorg je voor de juiste afwerking, zodat er een mooi eindproduct komt te staan. Je eet tussendoor een broodje met jouw collega. Aan het eind van de dag ruim je de gebruikte spullen op, zodat de klant hier geen overlast van heeft, en rijden jullie terug naar INTOS.

Wie zoeken wij?

Kennis & ervaring

  • Je volgt een mbo-opleiding in de richting Allround Meubelmaker (of andere relevante vakopleiding);
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Jij als persoon

Leergierig en gemotiveerd zijn eigenschappen die op jou van toepassing zijn. Daarnaast lever je graag kwaliteit! Als je het een uitdaging vindt op locatie te werken aan de afronding van hoogwaardige projecten, is deze functie zeker iets voor jou.

Wat bieden wij?

  • Een goed salaris dat aansluit bij jouw kennis, ervaring en achtergrond;
  • Een laagdrempelige en familiaire werkomgeving binnen een vakspecialistisch en dynamisch bedrijf;
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met behulp van ons eigen interne ontwikkelprogramma INTOP;
  • INTOS hecht veel waarde aan haar nuchtere cultuur, waarbij het “samen doen” en plezier hoog in het vaandel staan. Daarom besteden we veel aandacht aan de mens;
  • Veel gezelligheid zoals een voorjaarsborrel, elk jaar een weekendje weg en een zomerse BBQ;
  • Wekelijkse bootcamplessen waar INTOS’ers gratis aan mee kunnen doen.

INTOS

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en (interieur)bouw. Door interieurs te maken, waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt.

INTOS is één van de grootste interieurbouwbedrijven in Nederland, maar is georganiseerd in 8 projectteams. Hierdoor werk je met een vaste groep van collega’s samen waarmee je van begin tot eind projecten realiseert. Opdrachtgevers van INTOS zijn onder andere Schiphol, ING, Google, het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en internationale luchthavens. Wij zijn actief in diverse branches wat ons een financiële stabiele positie geeft. We hechten veel waarde aan onze bedrijfscultuur, die getypeerd kan worden als betrokken, persoonlijk, professioneel, nuchter en informeel.

Meer zien van onze bedrijfscultuur? Check hier onze INTOS cultuurfilm.

Informatie & sollicitatie

Brandende vragen? Stuur Hilde een mail naar stage@intos.nl of bel naar +31 (0)23 531 48 21.

Ben je enthousiast geworden en wil je meteen solliciteren? Vul het formulier in!

Jouw sollicitatie bekijken wij zorgvuldig en binnen maximaal twee weken weet je of we je uitnodigen voor een eerste kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren wij jou graag beter kennen en vertellen we je natuurlijk ook graag meer over INTOS!

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.