Machinale medewerker interieurbouw

Als machinale medewerker ga jij aan de slag in de machinale waar jij voor je collega’s uit verschillende projectteams het materiaal verwerkt. Jij zorgt er met veel plezier voor dat het materiaal op tijd verwerkt wordt en bent daarmee een fijne schakel in ons interieurbouwproces. Door jouw werk kunnen de meubelmakers namelijk aan de slag met het bouwen van de meubels! In de machinale werk jij met verschillende machines zoals een CNC-opdeelzaag, een CNC-gestuurde boor-freesmachine, een kanten-aan-lijmmachine en diverse machines voor het verwerken van massief hout en plaatmaterialen. Jij vindt het leuk om precies uit te zoeken hoe je deze machines het beste kan gebruiken.


Past deze functie bij de wens om je op een zelfstandige manier verder te ontwikkelen als machinale medewerker interieurbouw? Lees dan hieronder meer over deze vacature machinale medewerker interieurbouw bij INTOS in Haarlem.

Dagje meelopen met een machinale medewerker?

Het is mooi weer vandaag dus je besluit op de fiets naar INTOS toe te gaan. Eenmaal aangekomen bij ons recent vernieuwde pand drink je een kopje koffie samen met één van je collega’s. Vervolgens loop je via de werkplaats naar de machinale en bekijk je de dagplanning samen je ploegleider en de andere machinale medewerkers. Het is vandaag een drukke dag, want er moet materiaal verwerkt worden voor een aantal grote projecten! Jij bent vandaag degene die achter de kanten-aan-lijmmachine staat. Je gaat direct aan de slag met de heftruck om het benodigde plaatmateriaal op te halen en vervolgens stel je de machine in met het juiste kantenband. Stuk voor stuk zorg jij voor de juiste afwerking van het materiaal, zodat jij de meubelmakers voorziet van materiaal van hoge kwaliteit!

Tussen de middag ga je naar de ‘Grote Markt’, de plek waar je samen met collega’s aanschuift voor de verzorgde lunch. Goed eten is natuurlijk belangrijk als je de hele dag hard aan het werk bent! Na de lunch ga je weer terug naar de machinale. Er blijkt een belangrijke klus te zijn die niet was ingepland, maar waarvan het materiaal eigenlijk vandaag verwerkt moet worden. Samen met je ploegleider en de andere machinale medewerkers kijk je wat jullie kunnen schuiven in de planning. Om al het materiaal te kunnen verwerken sta jij de rest van de middag achter de zaagmachine. Aan het eind van de dag ruim je jouw spullen op, zodat de machinale weer helemaal netjes is!

Wie zoeken wij?

Kennis & ervaring

 • Ervaring als machinale medewerker of een opleiding in deze richting zijn niet vereist, maar wij verwachten wel een goede inzet!
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Jij als persoon

Jij bent:

 • Enthousiast en hebt een gemotiveerde houding. Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren;
 • Sociaal vaardig waardoor je goed in teamverband kan werken;
 • Iemand die nauwkeurig te werk gaat en kwaliteit belangrijk vindt;
 • Woonachtig in Haarlem en omgeving.

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, dan horen we heel graag van jou! 

Wat bieden wij?

 • Zelfstandige rol waarin jij veel kunt leren over machines, materialen en productietechnieken;
 • Een fulltime functie van 38,75 uur per week. Op vrijdag heb je lekker om drie uur weekend!
 • Salaris waaruit de waardering voor jouw kennis, ervaring en achtergrond blijkt;
 • Mooi aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden: 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een reiskostenvergoeding, een riante pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en een persoonlijke budget voor gereedschap, veiligheidsschoenen en werkkleding;
 • Een fijne club aan collega’s. Het team bestaat nu uit zes mensen;
 • Prachtig nieuwe werkplek in Haarlem die vanuit alle hoeken van Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zaandam, en Beverwijk bereikbaar binnen ongeveer 15 minuten;
 • Nuchtere en familiaire werkomgeving waarin met plezier écht samen wordt gewerkt en er veel aandacht besteed wordt aan de mens;
 • Volop ruimte voor jouw ambities binnen ons interne ontwikkelprogramma INTOP;
 • Diverse gezamenlijke activiteiten zoals wekelijks de INTOS bootcamp, periodieke borrel, een zomer BBQ en jaarlijks weekendje weg. Meer zien van onze bedrijfscultuur? Bekijk hier onze video Wij zijn INTOS: Wat is de INTOS-cultuur?

Ben jij onze nieuwe machinale medewerker interieurbouw? Solliciteer!

Al zin om de slag te gaan en wil je meteen solliciteren? Vul dan onderstaand formulier in.

Heb je eerst nog brandende vragen? Bekijk onze overkoepelende Werken bij pagina voor meer informatie over INTOS als werkgever. Of Whatsapp of bel met Myrthe, medewerker recruitment en talentontwikkeling bij INTOS, op: 

06-40 74 34 34.

whatsapplogo.pngmyrthe_duijff_photo.png

 

Hoe ziet het sollicitatieproces er voor

machinale medewerker interieurbouw er vervolgens uit?


Net als dat jij aandacht hebt besteed aan ons en jouw sollicitatie, zo aandachtig zullen wij ook jouw sollicitatie behandelen. We laten je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen twee weken, weten of we je uitnodigen voor een eerste kennismakingsgesprek met Myrthe Duijff en John Krul. Tijdens dit gesprek leren wij jou graag beter kennen en vertellen we je natuurlijk ook graag meer over INTOS! 

 

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.