Meubelmaker

In onze eigen werkplaats van 12.000 m2 ben je als meubelmaker werkzaam in het hart van onze organisatie. Binnen een vast team worden werkzaamheden verricht, waarin je je vakmanschap kan laten spreken.

Over INTOS

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en interieurbouw. Door interieurs te maken, waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt. INTOS is één van de grootste interieurbouwbedrijven in Nederland, maar is georganiseerd in compacte teams. Hierdoor werk je met een vaste groep aan collega’s samen waarmee je van begin tot eind projecten realiseert. Opdrachtgevers van INTOS zijn onder andere Schiphol, Rijksvastgoedbedrijf, Hudson’s Bay, Randstad en het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). We hechten veel waarde aan onze bedrijfscultuur, die getypeerd kan worden als betrokken, persoonlijk, professioneel, nuchter en informeel.

Meer zien van onze bedrijfscultuur? Check hier onze INTOS cultuurfilm.

Jouw werkdag als meubelmaker

Om 7.30 uur start jouw dag bij INTOS. Het is maandag dus in de weekstart informeert de projectteamleider jouw volledige team over de productieplanning voor deze week. Wat moet er wanneer voor welke klant gemaakt worden? Ook worden de door de werkvoorbereider gemaakte tekeningen besproken, zodat iedereen op de hoogte is van de belangrijkste details en aandachtspunten van de te maken meubels. Je gaat samen met jouw collega met de balies aan de slag voor een buitenlandse luchthaven. Je bewerkt (lijmt, boort, schuurt, et cetera) de uiteenlopende materialen met precisie. 

Tussen de middag bij INTOS maak je gebruik van de verzorgde lunch in de kantine of maak je buiten een wandeling. Vervolgens bouw je met de door jouw bewerkte materialen een proefexemplaar op van de balie. Hierbij merk je dat er een paar dingen beter kunnen. Je zoekt naar passende oplossingen en deelt deze met de projectleider en de werkvoorbereider, zodat zij eventuele aanpassingen in de planning en de tekeningen kunnen doorvoeren. In de laatste paar uren bouw je mee aan een zitmeubel voor een groot ziekenhuis.

Wij zoeken

Kennis & ervaring

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die beschikt over:
-          Een afgeronde MBO-opleiding Allround Meubelmaker, niveau 3 of 4
-          Enige jaren relevante werkervaring (is een pré)
-          Kennis van materialen en productietechnieken

Jij als persoon

Je hebt een oplossingsgerichte houding. Denk jij dus in kansen en mogelijkheden? Ben je een echte teamplayer? En vind je het elke dag weer gaaf om nieuwe meubels te bouwen?

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, dan horen we heel graag van jou!

Wij bieden

Een laagdrempelige en familiaire werkomgeving binnen een vakspecialistisch en dynamisch bedrijf. Bij INTOS zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Het speciaal voor en door INTOS gecreëerde INTOP, het INTOS Ontwikkelingsplan, faciliteert elke INTOS’er in het optimaal benutten van zijn of haar talent.

Bij INTOS houden we ook van gezelligheid. Zo genieten we jaarlijks met elkaar van een voorjaarsborrel tot een weekendje weg en van een zomerse barbecue tot een uitgebreid kerstfeest, waar familieleden ook welkom zijn. Ook heeft INTOS een actieve Personeelsvereniging die minstens twee keer per jaar leuke uitjes organiseert. Om nog maar niet te spreken van de wekelijkse bootcamplessen waar INTOS’ers gratis aan mee kunnen doen, de optionele volledig verzorgde lunch en de altijd goed gevulde fruitschaal. Kortom: een gezond uitdagende omgeving!

Informatie & sollicitatie

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en CV naar werken@intos.nl.

Wil je meer weten over deze functie? Stuur dan een mail (werken@intos.nl) of bel ((0)23-531 9039) naar Nadia Bersee.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.