Meubelsteller


In deze functie als meubelsteller ben je werkzaam in onze buitendienst. Dit houdt in dat je op verschillende locaties bij onze opdrachtgevers zelfstandig stelwerkzaamheden verricht. INTOS maakt maatwerk, wat uiteenloopt van een kastenwand tot een complete kantoor inrichting. Jij gaat als meubelsteller dagelijks naar opdrachtgevers om het op maat gemaakte meubilair te gaan monteren. Je bent hierbij veel in contact met de klant.

Zo ziet jouw werkdag in de buitendienst eruit

Je komt aan bij INTOS, drinkt een kopje koffie en checkt jouw dagplanning. Vervolgens laad je met een collega jullie monteursbus in met het benodigde materiaal en een uitgebreide gereedschapskist, waarmee jullie het meubilair goed kunnen opbouwen. Onderweg bespreken jullie de planning voor dit project en de aanpak op locatie, zodat jullie daar direct aan de slag kunnen. Op locatie, vandaag het hoofdkantoor van een filmproductiebedrijf, staan de onderdelen van de te installeren meubels klaar die jij als meubelsteller gaat monteren. Samen met jouw collega bouw je de meubels stuk voor stuk op en zorg je voor de juiste afwerking, zodat er een kwalitatief eindproduct komt te staan. Je eet tussendoor een broodje met jouw collega.

Eenmaal ‘s middags weer aan de slag komt de klant langs om te vragen hoe het gaat. Jij bent het visitekaartje van INTOS en informeert hem over de voortgang en beantwoordt overige vragen. Zaken die bij deze klant anders zijn dan verwacht geef je telefonisch door aan jouw teamleden en samen zoek je naar een passende oplossing. Aan het eind van de dag ruim je de gebruikte spullen op, zodat de klant hier geen overlast van heeft, en rijd je terug naar INTOS. Bij INTOS aangekomen informeer je jouw andere teamleden over het verloop van de dag en ga je na of jullie nog op schema liggen. Ook werp je een blik op de planning voor de volgende dag, zodat je weet wat jou  morgen weer te wachten staat.

Wie zoeken wij?

Kennis & ervaring

  • Een aantal jaren relevante werkervaring of een afgeronde MBO-opleiding Allround Meubelmaker/Timmerman (of andere relevante vakopleiding);
  • Kennis van materialen en productietechnieken;
  • Goede beheersing van Nederlands in woord en geschrift.

Jij als persoon

Jij bent graag op pad en vindt het leuk om afwisselend werk te hebben. Als iets anders loopt dan je verwacht is dat voor jou geen probleem, want jij denkt in kansen en mogelijkheden! Met jouw flexibele werkhouding ben je een echte teamspeler, maar ook zelfstandig werken gaat je goed af. Daarnaast is met verschillende mensen en partijen is gesprek gaan geen probleem voor jou! Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, dan horen we heel graag van jou!

Voldoe jij niet aan ons volledige wensenlijstje? Geen probleem! We nodigen je graag uit om alsnog te solliciteren.

Wat bieden wij?

  • Een fulltime functie van 38,75 uur per week;
  • Een goed salaris dat aansluit bij jouw kennis, ervaring en achtergrond;
  • Een laagdrempelige en familiaire werkomgeving binnen een vakspecialistisch en dynamisch bedrijf;
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met behulp van ons eigen interne ontwikkelprogramma INTOP;
  • INTOS hecht veel waarde aan haar nuchtere cultuur, waarbij het “samen doen” en plezier hoog in het vaandel staan. Daarom besteden we veel aandacht aan de mens;
  • Veel gezelligheid zoals een voorjaarsborrel, elk jaar een weekendje weg en een zomerse BBQ;
  • Fit zijn vinden wij belangrijk bij INTOS, daarom bieden wij wekelijks een bootcamp aan.

Informatie & sollicitatie

myrthe_duijff_photo.png

whatsapplogo.png Brandende vragen? Stuur Myrthe een Whatsapp berichtje of bel naar 06 40 74 34 34.

Ben je enthousiast geworden en wil je meteen solliciteren? Vul het formulier in!

Jouw sollicitatie bekijken wij zorgvuldig en binnen maximaal twee weken weet je of we je uitnodigen voor een eerste kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren wij jou graag beter kennen en vertellen we je natuurlijk ook graag meer over INTOS!

 

 

 

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.