Monteur interieurbouw

In deze functie als monteur interieurbouw ben je werkzaam in onze buitendienst. Dit houdt in dat je op zeer uiteenlopende locaties in binnen- én buitenland (van Europa tot Azië en Afrika) bij onze opdrachtgevers zelfstandig stelwerkzaamheden verricht. Hierin is het contact met de klant van groot belang, omdat jij hun aanspreekpunt bent in de laatste fase van het te realiseren interieur.  

Over INTOS

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en interieurbouw. Door interieurs te maken, waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt. INTOS is één van de grootste interieurbouwbedrijven in Nederland, maar is georganiseerd in compacte teams. Hierdoor werk je met een vaste groep aan collega’s samen waarmee je van begin tot eind projecten realiseert. Opdrachtgevers van INTOS zijn onder andere Schiphol, Rijksvastgoedbedrijf, Hudson’s Bay, Randstad en het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). We hechten veel waarde aan onze bedrijfscultuur, die getypeerd kan worden als betrokken, persoonlijk, professioneel, nuchter en informeel.

Meer zien van onze bedrijfscultuur? Check hier onze INTOS cultuurfilm.

Jouw werkdag als monteur interieurbouw

Jouw werkdag start vandaag om 6.00 uur. Je drinkt een kopje koffie bij INTOS en checkt jouw dagplanning. Vervolgens laad je met een collega jullie bus in met het benodigde materiaal en een uitgebreide gereedschapskist, waarmee jullie het meubilair goed kunnen opbouwen. Onderweg bespreken jullie de planning voor dit project en de aanpak op locatie, zodat jullie daar direct aan de slag kunnen. Op locatie, vandaag het hoofdkantoor van een filmproductiebedrijf, staan de onderdelen van de te installeren meubels klaar. Samen met jouw collega bouw je de meubels stuk voor stuk op en zorg je voor de juiste afwerking, zodat er een kwalitatief eindproduct komt te staan. Je eet tussendoor een broodje.

Eenmaal ‘s middags weer aan de slag komt de klant langs om te vragen hoe het gaat. Jij bent het visitekaartje van INTOS en informeert hem over de voortgang en beantwoordt overige vragen. Zaken die bij deze klant anders zijn dan verwacht geef je telefonisch door aan jouw teamleden en samen zoek je naar een passende oplossing. Aan het eind van de dag ruim je de gebruikte spullen op, zodat de klant hier geen overlast van heeft, en rijd je terug naar INTOS. Bij INTOS aangekomen informeer je jouw andere teamleden over het verloop van de dag en ga je na of jullie nog op schema liggen. Ook werp je een blik op de planning voor de volgende dag, zodat je weet wat jou morgen weer te wachten staat.

Wij zoeken

Kennis & ervaring

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die beschikt over:
- Een afgeronde MBO-opleiding Allround Meubelmaker, niveau 3 of 4
- Kennis van materialen en productietechnieken
- Goede mondelinge en lees- taalvaardigheid in het Nederlands & Engels

Jij als persoon

Jij hebt een flexibele werkhouding. Zie jij daarnaast geen beren op de weg maar kansen en mogelijkheden? Vind jij altijd een passende oplossing? En praat je makkelijk met verschillende mensen en partijen? Je bent een teamspeler, maar kunt ook goed zelfstandig werken.

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, dan horen we heel graag van jou!

Wij bieden

Een laagdrempelige en familiaire werkomgeving binnen een vakspecialistisch en dynamisch bedrijf. Bij INTOS zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Het speciaal voor en door INTOS gecreëerde INTOP, het INTOS Ontwikkelingsplan, faciliteert elke INTOS’er in het optimaal benutten van zijn of haar talent.

Bij INTOS houden we ook van gezelligheid. Zo genieten we jaarlijks met elkaar van een voorjaarsborrel tot een weekendje weg en van een zomerse barbecue tot een uitgebreid kerstfeest, waar familieleden ook welkom zijn. Ook heeft INTOS een actieve Personeelsvereniging die minstens twee keer per jaar leuke uitjes organiseert. Om nog maar niet te spreken van de wekelijkse bootcamplessen waar INTOS’ers gratis aan mee kunnen doen, de optionele volledig verzorgde lunch en de altijd goed gevulde fruitschaal. Kortom: een gezond uitdagende omgeving!

Informatie & sollicitatie

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en CV naar werken@intos.nl.

Wil je meer weten over deze functie? Stuur dan een mail (werken@intos.nl) of bel ((0)23-531 9039) naar Nadia Bersee.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.