Projectleider (fulltime)

 

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het gehele interieurbouwproject. Jouw projecten starten in de offertefase. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het contact met de opdrachtgever waarmee je contractafspraken maakt. Je stuurt de werkvoorbereiding aan en helpt daar proactief in mee. Je geeft leiding aan jouw teamleden in de uitvoering, je zorgt voor de oplevering bij de klant en bent tevens de persoon die de nazorg levert. Daarnaast houd je toezicht op de voortgang, kwaliteit en het budget van jouw projecten.


Jouw werkdag als projectleider
Nadat je een kop koffie hebt gehaald neem je samen met de calculator een offerte door. Jij zorgt ervoor dat de offerte financieel helemaal klopt. Na de offertebespreking ga je naar een van onze klanten voor een bouwvergadering en om een ruimte in te meten. Jij beseft als geen ander dat het belangrijk is om jezelf te laten zien bij de klant en ervoor te zorgen dat deze tevreden is. Na deze afspraak keer je terug naar INTOS en neem je samen met een werkvoorbereider een nieuw project door. Je legt de tekeningen van de architect aan hem uit waarna hij nog diverse vragen heeft. Vervolgens sluit je aan bij onze gezamenlijke lunch of maak je een verfrissende wandeling. Na de lunch neem je contact op met de architect om de laatste vragen te beantwoorden zodat de werkvoorbereider de tekening technisch kan vertalen in Autocad. Je bewaakt de gecalculeerde uren en kosten, jij bent namelijk verantwoordelijk voor de begroting. Tussendoor belt de monteur vanaf de bouw om wat te vragen over een balie die geplaatst moet worden en help je hem verder. Je brengt een bezoek aan een nieuwe klant, daar bekijk je de ruimte waar interieur geplaatst wordt. Dit koppel je terug naar de werkvoorbereider. Ten slotte zet je de puntjes op de i voor een oplevering die over twee weken plaatsvindt. Het was weer een veelzijdige dag waarin je alles onder controle hebt! Je sluit de dag sportief af door mee te doen met onze bootcamp.  

Wij bieden

  •       Een laagdrempelige en familiaire werkomgeving binnen een vakspecialistisch en dynamisch bedrijf
  •       Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zie het INTOP filmpje
  •       Veel gezelligheid zoals een voorjaarsborrel, elk jaar een weekendje weg en een zomerse BBQ
  •       Een actieve personeelsvereniging die minstens twee keer per jaar leuke uitjes organiseert
  •       Wekelijkse bootcamplessen waar INTOS’ers gratis aan mee kunnen doen
  •       Volledig verzorgde lunch en een altijd goed gevulde fruitschaal

Wij zoeken jou
Je bent organisatorisch sterk en accuraat en fulltime (40u per week) beschikbaar. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden wat maakt dat je sterk in woord en geschrift bent. Je kunt je werk goed structuren en je houdt als geen ander het overzicht. Daarnaast ben je ook creatief in het zoeken naar (technische) oplossingen, heb je commercieel inzicht en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Verder beschik je over:

  •       Een afgeronde MBO/HBO-opleiding in een technische richting
  •       Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
  •       Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
  •       Affiniteit met het interieurvak

Over INTOS
INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en interieurbouw. Door interieurs te maken, waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt.
INTOS is één van de grootste interieurbouwbedrijven in Nederland, maar is georganiseerd in compacte teams. Hierdoor werk je met een vaste groep aan collega’s samen waarmee je van begin tot eind projecten realiseert. Opdrachtgevers van INTOS zijn onder andere Schiphol, Rijksvastgoedbedrijf, Hudson’s Bay, Randstad en het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). We hechten veel waarde aan onze bedrijfscultuur, die getypeerd kan worden als betrokken, persoonlijk, professioneel, nuchter en informeel. Meer zien van onze bedrijfscultuur? Check hier onze INTOS cultuurfilm.

Kortom: een gezonde en uitdagende omgeving!

Informatie & sollicitatie

whatsapplogo.png Brandende vragen? Stuur een WhatsApp bericht of bel naar Nadia Bersee op 06 40 74 34 34.
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en CV naar werken@intos.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.