Stage inkoop

 

Voor de afdeling Inkoop van INTOS zijn wij op zoek naar een stagiair. Volg jij een opleiding in deze richting en ben je opzoek naar een stageplek om praktijkervaring op te doen? Dan ben je bij INTOS aan het juiste adres!

Hoe ziet de stage eruit?

INTOS realiseert honderden projecten per jaar op het gebied van interieur en afbouw.

Tijdens jouw stage hou jij je onder andere bezig met het up to date houden van het inkoopsysteem, het vergelijken van producten en prijzen, volgen van inkooporders en afhandelen daarvan en nog veel meer! Daarnaast leer je van alles over de interieurbouw zoals over de verschillende materialen, gereedschappen, machines, het selecteren van juiste leveranciers en onze verschillende projecten.

Wie zoeken wij?

We vinden het belangrijk dat je gemotiveerd en leergierig bent. Je bent goed met cijfers en communicatief vaardig. Daarnaast volg je een relevante hbo-opleiding, bijvoorbeeld Business studies, Commerciële economie of Logistics management.

Wat bieden wij?

Wij bieden goede begeleiding door onze twee toppers van inkoop. Daarnaast zijn er bij INTOS voldoende doorgroeimogelijkheden, dit is voor jou dus hét startpunt voor een mooie carrière! Veel medewerkers bij INTOS zijn ooit begonnen bij ons door een stage. Als we beide enthousiast zijn is de kans dus groot dat je bij INTOS kan gaan werken. Daarnaast vinden we gezelligheid ook erg belangrijk bij INTOS. Denk hierbij aan een zomerse BBQ, vrijdagmiddagborrel en andere leuke activiteiten. Verder ontvang je een passende stagevergoeding.

Informatie & sollicitatie

Brandende vragen? Bel naar Hilde op +31 23 8100 916.hilde5.jpg

Ben je enthousiast geworden en wil je meteen solliciteren? Vul het formulier in!

Jouw sollicitatie bekijken wij zorgvuldig en binnen maximaal twee weken weet je of we je uitnodigen voor een eerste kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren wij jou graag beter kennen en vertellen we je natuurlijk ook graag meer over INTOS!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.