Stage of leerling werktuigbouwkunde


Volg jij een opleiding tot werktuigbouwkunde en ben je opzoek naar een stageplek om praktijkervaring op te doen? Dan ben je bij INTOS aan het juiste adres! Wij hebben stageplekken voor alle leerjaren!

Hoe ziet de stage eruit?

INTOS heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld op het gebied van laboratorium inrichtingen. Dit doen we onder andere voor grote biotech bedrijven en ziekenhuizen. Voor het Lab team zijn wij opzoek naar een stagiair Werktuigbouwkunde. In deze stage leer je over de mechanische constructies en werktuigbouwkundige vraagstukken van onze projecten en producten; Samen met een ervaren collega houdt je je bezig met het ontwikkelen en uitwerken van producten, het analyseren en implementeren van constructies en werktuigbouwkundige installaties.

Wie zoeken wij?

We vinden het belangrijk dat je gemotiveerd bent. Wij vinden het niet erg om je van alles te leren, maar vinden het dus wel heel belangrijk dat jij ook wil leren! Daarnaast zit je in jaar 3 of 4 van technicus engineering werktuigbouwkunde. 

Wat bieden wij?

Wij bieden goede begeleiding door ervaren werktuigbouwkundigen. Daarnaast zijn er bij INTOS voldoende doorgroeimogelijkheden, dit is voor jou dus hét startpunt voor een mooie carrière in de werktuigbouwkunde! Veel medewerkers bij INTOS zijn ooit begonnen bij ons door een stage. Als we beide enthousiast zijn is de kans dus groot dat je bij INTOS kan gaan werken. Daarnaast vinden we gezelligheid ook erg belangrijk bij INTOS. Denk hierbij aan een zomerse BBQ en andere leuke activiteiten.

INTOS

INTOS is dé specialist in hoogwaardige (maatwerk)inrichting en afbouw. INTOS is in alle markten actief en één van de grootste interieurbouwbedrijven in Nederland. Binnen één van onze projectteams werk je met een vaste groep collega’s samen waarmee je van begin tot eind bezig bent met één van de veel verschillende soorten projecten. We kijken echt naar jou als persoon en hechten veel waarde aan onze bedrijfscultuur. De cultuur wordt gezien als betrokken, persoonlijk, professioneel, nuchter en informeel.

Kijk voor meer informatie en referenties op onze website of kom een keer langs voor een kennismaking.

Informatie & sollicitatie

Brandende vragen? Stuur Hilde een mail naar stage@intos.nl of bel naar +31 (0)23 531 48 21.
Ben je enthousiast geworden en wil je meteen solliciteren? Vul het formulier in!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.