Werkvoorbereider interieurbouw

 

Als Werkvoorbereider maak je werktekeningen en bewaak je projectplanningen. Ook bestel je materialen, doe je de administratieve afhandeling van projecten en bewaak je de kosten. Je bent een teamspeler, maar je kan ook goed zelfstandig werken.

Jouw werkdag Werkvoorbereider interieurbouw

Je start de dag met een bespreking met jouw project(team)leider en de calculator over het nieuwe interieurbouwproject bij een groot advocatenkantoor. Je krijgt van hen informatie over de te bouwen meubels, de materiaaleisen en het tijdsbestek waarin het project moet worden opgeleverd. Aansluitend ga je met hen naar de klant om de situatie op locatie exact in te meten, zodat je precies weet welk meubelstuk waar moet komen te staan en je hiermee rekening kan houden in de uitwerking. Eenmaal terug bij INTOS maak je gebruik van de verzorgde lunch in de kantine of maak je buiten een wandeling.

‘s Middags zet je de productieplanning op en maak je een eerste slag in het bestellen van uitzonderlijke materialen.  Ook werk je het ontwerp van de architect uit in Vectorworks tot een 3D concepttekening die met de klant wordt afgestemd. Je overlegt met jouw collega’s van de machinale en stelt vervolgens documenten en tekeningen op waardoor zij de (plaat)materialen voor jouw project correct en optimaal kunnen bewerken. Tussendoor beantwoord je vragen van collega’s en leveranciers over dit nieuwe en andere lopende projecten.

Wij zoeken

Kennis & ervaring

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die beschikt over:

  •       Minimaal 3 jaar werkervaring als werkvoorbereider in de interieurbouw
  •       Een afgeronde MBO- of HBO-opleiding in een technische richting (een pre als je HMC interieurbouw hebt gedaan)
  •       Goede beheersing van Autocad en Vectorworks
  •       Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Jij als persoon

Jij overziet planningen makkelijk en weet ze zo in te vullen dat ze naar ieders tevredenheid zijn uit te voeren. Zie je daarnaast problemen als uitdagingen en denk jij direct in oplossingen en mogelijkheden? Schakel je makkelijk met mensen in diverse functies en werkend bij uiteenlopende bedrijven? En vind je het ook leuk om dagelijks contact met hen te hebben, afspraken te maken, deze goed vast te leggen en uiteraard accuraat op te volgen?

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, dan horen we heel graag van jou!

Wij bieden

Een laagdrempelige en familiaire werkomgeving binnen een vakspecialistisch en dynamisch bedrijf. Voor de functie van werkvoorbereider interieurbouw zal jouw salaris tussen de €2700 - €4000 per maand liggen, wat natuurlijk afhankelijk is van jouw ervaring. Bij INTOS zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Het speciaal voor en door INTOS gecreëerde INTOP, het INTOS Ontwikkelingsplan, faciliteert elke INTOS’er in het optimaal benutten van zijn of haar talent. Daarnaast kunnen wij ook woonruimte regelen, als de reistijd naar INTOS voor jou te lang is.

Bij INTOS houden we ook van gezelligheid. Zo genieten we jaarlijks met elkaar van een voorjaarsborrel tot een weekendje weg en van een zomerse barbecue tot een uitgebreid kerstfeest, waar familieleden ook welkom zijn. Ook heeft INTOS een actieve Personeelsvereniging die minstens twee keer per jaar leuke uitjes organiseert. Om nog maar niet te spreken van de wekelijkse bootcamplessen waar INTOS’ers gratis aan mee kunnen doen, de optionele volledig verzorgde lunch en de altijd goed gevulde fruitschaal. Kortom: een gezond uitdagende omgeving!

Over INTOS

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en interieurbouw. Door interieurs te maken, waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt. INTOS is één van de grootste interieurbouwbedrijven in Nederland, maar is georganiseerd in compacte teams. Hierdoor werk je met een vaste groep aan collega’s samen waarmee je van begin tot eind projecten realiseert. Opdrachtgevers van INTOS zijn onder andere Schiphol, Rijksvastgoedbedrijf, Hudson’s Bay, Randstad en het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). We hechten veel waarde aan onze bedrijfscultuur, die getypeerd kan worden als betrokken, persoonlijk, professioneel, nuchter en informeel. Meer zien van onze bedrijfscultuur? Bekijk hier onze INTOS cultuurfilm.

Informatie & sollicitatie

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en CV naar werken@intos.nl.

Wil je meer weten over deze functie? Stuur dan een mail (werken@intos.nl) of bel ((0)23-531 9039) naar Nadia Bersee.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.